accessoires

Ergonomische muizen
Als u intensief met de muis werkt, loopt u kans op gezondheidsklachten zoals RSI of CANS. Door repeterende bewegingen kunnen kleine spieren en pezen overbelast raken. En daarnaast vermindert het gebrek aan beweging de doorbloeding vanuit uw nek en schouders. Bij het bedienen van een standaard muis heeft uw hand een onnatuurlijke stand (naar binnen gedraaid) en maakt u kleine, belastende bewegingen vanuit de pols. Dit kan leiden tot overbelasting. Daarom wordt bij intensief muisgebruik geadviseerd om te kiezen voor een ergonomische muis. Er zijn verschillende soorten ergonomische muizen. Wilt u advies ontvangen over welke muis voor u geschikt is, dan kunt u contact met ons opnemen.

R-Go HE Mouse
R-Go HE Mouse draadloos
oplaad station

De R-Go HE Mouse
De HE Mouse Verticale Ergonomische Muis Large heeft een verticale grip die zorgt voor een neutrale, ontspannen stand van hand en pols. U beweegt vanuit de onderarm en niet vanuit uw pols en zo voorkomt u RSI. De muis ligt prettig in de hand, ondersteunt uw pols en vingers.
Unieke kenmerken: Aanpasbare knoppen
U kunt de knoppen van de HE Mouse Large aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Links en rechtshandig verkrijgbaar
BRRGOHE prijs € 49,--

ook draadloos, links en rechtshandig verkrijgbaar
BRRGOHEWL
prijs € 69,--

Ergonomische toetsenborden
Met een ergonomisch toetsenbord voorkomt u computergerelateerde klachten zoals RSI. De vorm van het toetsenbord bepaalt uw werkhouding. Het is belangrijk dat u in een ontspannen en natuurlijke houding kunt typen. Bent u rechtshandig? Gebruik dan een toetsenbord zonder numeriek deel (compact toetsenbord) of waarbij deze aan de linkerzijde is geplaatst. Zo hoeft u niet opzij te reiken naar de muis. Een gesplitst toetsenbord zorgt voor een natuurlijke en ontspannen werkhouding met rechte polsen. Een lasertoetsenbord is toepasbaar bij tablets of op hygiënische werkplekken en kunt u gemakkelijk meenemen.

ergo compact toestenbord wit
ergo compact toestenbord zwart

Smal toetsenbord
Het Ergo Compact toetsenbord is een zeer compact ergonomisch toetsenbord. Bij gelijktijdig gebruik van toetsenbord en muis blijven de handen altijd binnen schouderbreedte. Dit geeft de schouder en elleboog een natuurlijke, ontspannen houding en voorkomt overbelastingsklachten zoals RSI.
Het toetsenbord is dun en heeft een lichte aanslag, wat zorgt voor een platte stand van de polsen en minder spierspanning. U vervoert het Ergo compact toetsenbord eenvoudig waardoor hij ideaal is voor het nieuwe werken.
Het toetsenbord met USB-aansluiting is direct klaar voor gebruik: plug & play!

RGOECQYW prijs € 39,--

BRDO72VG     voetensteun / voetenbankje

 • Hoogte en kanteling in 4 posities instelbaar d.m.v. uitklapbare steunen
 • Rubberen antislip bovenlaag voor meer grip
 • Antislip onderzijde voor goede stabiliteit
 • Gemaakt van slagvast polystyreen
 • Plateauformaat 40x30x13,5cm
 • Leverbaar in de kleur: zwart

prijs € 42,--

BR50CPU    CPU Houder Breed

 • Geheel metalen houder
 • Verstelbaar van 17,5 naar 25,5cm. breed.
 • In hoogte verstelbaar van 33 naar 53,5cm.
 • Voor bevestiging aan de tafelbalk
 • Hoogte en breedte instelbaar
 • Leverbaar in zwart, antraciet en aluminium
 • voor bevestiging onder kant blad

prijs € 35,50

BR50CPUS    CPU Houder Smal

 • Geheel metalen houder
 • Verstelbaar van 9,5 naar 15,5cm. breed.
 • In hoogte verstelbaar van 33 naar 53,5cm.
 • Voor bevestiging aan de tafelbalk
 • Hoogte en breedte instelbaar
 • Leverbaar in zwart of aluminium
 • voor bevestiging onder kant blad

prijs € 35,50

BR32306 Universeel pennenbakje

 • Universeel pennenbakje.
 • Toepasbaar op zowel rolblokken als standcontainer.
 • Uitschuifbaar van 32 naar 45cm.

prijs € 12.50

BRkk1 Kabelklem set van 2

Kabelklem te bevestigen onder het bureaublad.
Per set van 2 te bestellen.
Prijs is per set

prijs € 11.90

BR97373/BR97173 Vloermat voor gladde vloeren

 • Vloermat
 • Doorzichtig kunststof met antislip
 • Bespaart de vloer
 • Uitvoering  voor gladde vloer

BRRSOH 75x120 cm
prijs  € 43,--
BR97373 90x120 cm
prijs  € 54,--
BR97173 120x150 cm
prijs  € 74,--

BR97473/BR97273 Vloermat voor tapijt

 • Vloermat
 • Doorzichtig kunststof met antislip
 • Bespaart de vloerbedekking
 • Uitvoering voor tapijt

BRRSOT 75x120 cm
prijs  € 43,--
BR97473 90x120 cm
prijs  € 54,--
BR97273 120x150 cm
prijs  € 74,--

Monitorarmen
Met een monitorarm creëert u meer ruimte op uw werkplek en verbetert u uw werkhouding. Doordat u de monitorarm monteert aan de muur of uw bureau houdt u extra ruimte over op uw werkblad. U kunt de monitorarm eenvoudig draaien en buigen, zodat het beeldscherm altijd op de juiste hoogte en afstand voor u staat.

R-Go caparo 3 monitorarm

R-Go Caparo 3
Voor standaard monitoren. Deze Caparo 3 Monitorarm is geschikt voor één scherm dat tussen de 2 en 9 kg weegt. Met behulp van de R-Go Caparo 3 Monitorarm kunt u uw monitor zeer eenvoudig met één hand in de gewenste positie zetten.
De ingebouwde mechanische veer zorgt voor een zeer eenvoudige diepte- en hoogte-instelling. U kunt de monitor kantelen, roteren en naar links/rechts zwenken.
De R-Go Caparo 3 Monitorarm kunt u met een bevestigingsklem aan het bureaublad bevestigen.

 RGOVLCA3BA  prijs € 139,--

R-Go Caparo 3 PRO

R-Go Caparo 3 PRO
Voor standaard beeldschermen
Deze Caparo 3 Pro Monitorarm is geschikt voor één scherm dat tussen de 0-18 kilo weegt. Met behulp van de R-Go Caparo 3 Pro Monitorarm kunt u uw monitor zeer eenvoudig met één hand in de gewenste positie zetten.
De ingebouwde gasveer zorgt voor een zeer eenvoudige diepte- en hoogte-instelling. U kunt de monitor kantelen, roteren en naar links/rechts zwenken.De R-Go Caparo 3 Pro Monitorarm kunt u met een bevestigingsklem aan het bureaublad bevestigen.

 BRRGOVLCA3PR  prijs € 159,--

R-Go Zepher 3 ECO

R-Go Zepher 3 ECO
De R-Go Zepher 3 ECO monitorarm is een basis arm waarmee u de werkplek ergonomisch kunt inrichten. Met behulp van de scharnierarm is het beeldscherm eenvoudig in diepte te verstellen en naar links/ rechts te zwenken. U kunt de monitor tevens in hoogte verstellen. Deze lichtgewicht aluminium monitorarm neemt weinig ruimte in op uw werkplek.
Zepher 3 ECO kan worden uitgebreid naar een Zepher 3 ECO Twin door eenvoudig een tweede arm te bevestigen.

 BRRGOZE3SI  prijs € 79,--

R-Go Zepher 3 eco TWIN

R-Go Zepher 3 eco TWIN
De R-Go Zepher 3 ECO Twin is de oplossing voor het werken met twee beeldschermen. Beide monitorarmen zijn eenvoudig gezamenlijk in hoogte te verstellen. Elke arm is individueel in diepte te verstellen en naar links/ rechts te zwenken. De R-Go Zepher 3 ECO Twin is een lichtgewicht monitorarm met ultradun ontwerp.

BRGGOVLZE3TW  prijs € 129,--

Laptopstandaards
Intensief laptopgebruik kan snel leiden tot lichamelijke klachten. Om klachten te voorkomen, wordt geadviseerd om maximaal 2 uur per dag met uw laptop te werken. Met gebruik van een laptopstandaard en los toetsenbord en muis kunt u het beeldscherm op de juiste hoogte instellen. Zo creëert u een ergonomische werkplek en kunt u overbelasting van het lichaam voorkomen. R-Go Tools ontwikkelt laptopstandaards voor een vaste werkplek en flexibele werkplek. U kunt de standaards eenvoudig meenemen.

R-Go riser laptopstandaard

R-Go Riser laptopstandaard
De R-Go Riser Laptopstandaard is een ergonomische laptopstandaard. U kunt de R-Go Riser op 5 verschillende hoogtes instellen. De R-Go Riser Laptopstandaard is een licht en compact model dat u gemakkelijk kunt meenemen en daardoor is hij ideaal voor flexwerkers.
Extra hoog instelbaar
De R-Go Riser Laptopstandaard is een ergonomische laptopstandaard die ook nog eens een uniek design heeft en eenvoudig in gebruik is.

BRRGORISTSI  prijs € 59,--
leverbaar in zwart, wit en zilver

R-GO attachable

R-Go Riser Attachable laptopstandaard
De R-Go Riser Attachable Laptopstandaard is een ergonomische aanvulling op uw laptop. Deze laptopstandaard van vliegtuigaluminium is slechts 1,2 mm dik. Hij brengt uw laptop op gewenste hoogte.
Het ontwerp van de R-Go Riser Attachable Laptopstandaard maakt deze standaard net zo stevig en stabiel als grotere en zwaardere laptopstandaards. In enkele seconden kunt u uw laptop op de gewenste hoogte installeren en net zo gemakkelijk weer invouwen.

BRRGORIATSI prijs € 39,--
leverbaar in zwart, wit en zilver

Evoline Fliptop RVS Push S (3x230V)

De Evoline FlipTop Push zorgt voor alle benodigde aansluitingen zoals stroom, data of video. De geborsteld roestvrij stalen behuizing kan verzonken worden in het blad. De deksel is verstelbaar in verschillende hoeken. Als de kabels zijn verbonden kan de Evoline Fliptop Push dicht gedaan worden en zullen de aansluitingen aan het gezichtveld ontrokken worden. De FlipTop Push beschermd ook tegen stof en vocht. Een elegante oplossing speciaal voor conferentiezalen.

Naast de bekende EVOline modules kan de nieuwe FlipTop Push worden uitgerust met nieuwe uitneembare modules. De nieuwe modules zijn leverbaar met data en multimedia aansluitingen.

Via onderstaande link kunt u de fliptop configurenen naar eigen wensen, indien u wilt bestellen kunt u de bestelnummers aan ons doorgeven.
http://www.evoline.nl/download/EVOline%20prijslijst%202017_03.pdf


Evoline Square 80 RVS (1x230V) (1x USB Charger)
Kabelaansluitingen en doorvoeren zitten vaak standaard op kantoorbureaus. Echter, de standaard opening in het tafelblad kan meer dan een gat met een deksel bieden. Met de EVOline Square80 brengt u een aansluiting voor230V, een USB-oplader en een netwerkpoort aan. Voor het draadloos opladen van een Smart Phone of Tablet is de Square ook leverbaar met de Qi wireless charging.
De deksel is van RVS en de behuizing Van deze Evoline Square 80 is in het Zwart.

Via onderstaande link kunt u de Square 80 configurenen naar eigen wensen, indien u wilt bestellen kunt u de bestelnummers aan ons doorgeven.
http://www.evoline.nl/download/EVOline%20prijslijst%202017_03.pdf

 

Evoline Port ALU (2x230V)( 2x USB lader)
De Evoline Port biedt duidelijkheid op het bureau door simpelweg de storende kabels overbodig te maken. Met één vinger kan hij/of in het bureau of het aanrecht zakken en wanneer nodig weer te voorschijn gehaald worde. Hij verzinkt in het tafelblad. Door de deksel te kantelen is er ruimte om de stroom-, data- en multimedia-kabel naar buiten te laten komen. Optioneel kan de Evoline Port discrete verlicht worden met LED verlichting in het blauw, rood, groen of wit. Het ontwerp werd bekroond met de "red dot award".

Via onderstaande link kunt u de Square 80 configurenen naar eigen wensen, indien u wilt bestellen kunt u de bestelnummers aan ons doorgeven.
http://www.evoline.nl/download/EVOline%20prijslijst%202017_03.pdf

TV423009 Kabeldoorvoerdop
Kabeldoos, afmetingen: Deksel maat Ø 66mm, boormaat Ø 60mm, hoogte 23mmVoorzien van een borstel afsluiting, Montage op elk gewenste plek mogelijk (indien de ruimte onder het blad vrij is)Leverbaar in de kleuren wit gelakt en RVS
prijs: € 19,--

DVD Kabel doorvoerdop boormaat Ø 60mm
Kunststof kabeldoos, Dekselmaat Ø 72mm, Boormaat Ø 60mm, hoogte 19mm, leverbaar in de kleuren zwart, aluminium en wit.
prijs: € 8,--

BR28040WB Whiteboard 45x60 cm

 • Whiteboard in cc profiel
 • Wit gelakt stalen oppervlak
 • Eenvoudig beschrijfbaar en droog uitwisbaar
 • Magneet houdend

prijs: € 30,--

BR28060WB Whiteboard 60x90 cm
prijs: € 37,--

BR28100WB Whiteboard 90x120 cm
prijs: € 57,--

BR28150WB Whiteboard 100x150 cm
prijs: € 100,--

BRSTK Starterskit Whiteboard

 • Inhoud bestaat uit: 4 whiteboard markers assorti
 • 1 magnetische penhouder
 • 10 memo-magneten (30mm)
 • 1 magnetische wisser
 • 10 vel wisserpapier
 • 1 reinigingsspray van 250ml.

prijs: €55,--

nieuw & z.g.a.n. kantoormeubilair