ergo – studio

home_varier_logo

Welkom in de wereld van actief zitten
het menselijk lichaam is een geavanceerde bewegingsmachine. met meer dan 360 gewrichten en 640 spieren is ons lichaam erop gebouwd om te bewegen. het bewegen staat centraal bij alle menselijke activiteiten. Wanner we bewegen zijn we op ons best.

Ons zittende leven
Onze levensstijl zorgt voor velen van ons dat we langere periodes achter elkaar moeten zitten. we brengen ongeveer acht uur zittend door. Op het werk, thuis, bij vergaderen, tijdens reizen en in het klaslokaal. En als we zitten, zitten we meestal stil.

Bredewijn Kantoormeubelen biedt de oplossing
Onze lichamen zijn erop gebouwd om te bewegen. Om te buigen, balanceren, draaien, rekken en strekken. Onze leverancier maakt stoelen die bewegingen van uw lichaam mogelijk maken. Daardoor maken we de passieve momenten van het leven actief. Dat betekend elke dag meer tijd en aandacht voor uw rug. Dat is zitten zoals de natuur het bedoeld heeft.

In onze speciale ergo-studio kunt u de verschillende zit/sta mogelijkheden uitproberen en geven wij u geheel vrijblijvend een persoonlijk advies.

VATHATSIT
Thatsit balans de ideale oplossing voor een actieve geest en een sterke houding, de stoel volgt de bewegingen van het lichaam. Wanneer u naar voren leunt om actief te werken, de bekken kantelen naar voren. Deze subtiele activiteit versterkt de kern van de spieren en voorkomt rug en schouder spanning. Variatie is de sleutel.

Leverbaar in verschillende soorten stof en leer
prijs vanaf  €839,--

VARIABLE
De variable balans, Het zitgedeelte kantelt de bekken zachtjes naar voren, waardoor de wervelkolom recht komt te staan. De geactiveerde buik- en rugspieren helpen om de wervelkolom rechtop te houden, waardoor de rompspieren worden versterkt en de spanning in de rug en schouders wordt tegengegaan. Wanneer het lichaam van actieve naar een ontspannen houding gaat reageert het flexibele onderstel met een zacht schommelende beweging.

Optionele accessoires:
Rugsteun met- of zonder kussen
Soft Tape - vloerbescherming
Verhogingsblokken - vermindert de afstand tussen kniekussen en zitting, voor personen kleiner dan 150 cm en kinderen

Leverbaar in verschillende soorten stof en leer
prijs vanaf 275,--

VAMOVE
De move, Het zadel zorgt voor een rechte,dynamische houding en houdt het lichaam in balans. Met uw voeten op de grond is het eenvoudig om balans te houden, te buigen of 360 graden te draaien. De openhoek tussen het boven- en onderlichaam bevordert de bloedcirculatie, waardoor uw energie en concentratievermogen toenemen.

De move is leverbaar in 3 maten.
Move: standaard zitting, normale voet, 3 gaslift opties. Leverbaar met houten voet of wielen.
Move Light: kleinere zitting, normale voet, 3 gaslift opties. Leverbaar met houten voet of wielen.
Move Kids: kleinere zitting, kleinere voet, gaslift voor lager gewicht. Inclusief rubber pad.

Leverbaar in verschillende soorten stof en leer
prijs vanaf  €349,--

VAMULTI
De multi balans, De zithoek kan naar behoefte worden ingesteld hoe steiler hij is , hoe minder druk er op uw wervels komt. Ervaar het voordeel van een rechte, dynamische wervelkolom en een bovenlichaam dat in balans is. U kunt de stoel opvouwen en overal mee naar toe nemen. Een rechte en sterke houding waar u ook bent

Leverbaar in verschillende soorten stof en leer
prijs vanaf  €545,--

VAWING
De wing balans. Genieten van een actieve zithouding op wielen. Deze subtiele beweging versterkt uw rompspieren en voorkomt spanning in uw nek en schouders. De open hoek tussen boven- en onderlichaam laat u diep ademhalen en verbetert de bloedcirculatie tijdens het werk. De wielen en de gaslift maken de stoel nog flexibeler

Leverbaar in verschillende soorten stof en leer
prijs vanaf  € 629,--

VAGRAVITY
De gravity balans. Ervaar de ongelooflijke lichtheid en gewichtloosheid. Leun volledig achterover en ontspan in een staat van gewichtloosheid, wanneer de stoel een wordt met uw ademhaling. De rugsteun en de verstelbare neksteun ondersteunen uw bovenlichaam uitstekend.

Leverbaar in verschillende soorten stof en leer
prijs vanaf  €1.679,--

VACTIVE
De Active.
Een Actieve zithouding voor thuiswerkers.
Bij een actieve werkhouding kantelt het zadel naar voren om uw wervelkolom in een rechte, dynamische houding te houden, waardoor de rompspieren versterkt en spanning tegengaat in uw nek en schouders. Wanner u achterover leunt, wordt uw rug perfect ondersteund. Door uw armen op de vleugels te plaatsen kunt u diep ademhalen en aangenaam strekken.
Active is leverbaar met een standaard gaslift voor standaard bureaus : zithoogte 46-62 cm of met een hoge gaslift voor verstelbare bureaus en als sta hulp: zithoogte 58-82 cm

Leverbaar in verschillende soorten stof en leer
prijs vanaf  € 1029,--

VAMOTION
De Motion , heeft een standaard middelgrote gas lift, die een zithoogte van 61 - 87 cm geeft. ook is het mogelijk een lage gas lift, Lage gaslift SH: 54 - 73 cm Hoge gas lift SH: 70 - 92 cm.   Geschikt voor dames en heren. Optimaal voor een verscheidenheid aan activiteiten die moeten worden gedaan in een half staande, half zittende positie. Thuis, werk of creatieve studio  Standaard bureaus, in hoogte verstelbare bureaus, bars, keukens, etc. Kan worden gebruikt voor studeren, muziek spelen of als extra stoel . Goed voor receptionisten, kappers, tandartsen of architecten
prijs vanaf  € 429,--

VACTULUM
De Actulum. Een Actievecomfort voor werk en vrije tijd.
Dankzij het onderstel volgt de stoel de natuurlijke bewegingen van uw lichaam. Tijdens het werken blijft uw wervelkolom in een rechte, dynamische houding en uw lichaam in balans. Deze subtiele beweging versterkt uw rompspieren en voorkomt spanning in nek en schouders. Wanneer u achterover leunt, geven de flexibele rug- en armsteunen u ondersteuning waar nodig. Het ontwerp zorgt ervoor dat de stoel uitstekend past achter uw bureau, in de woonkamer of aan de eettafel

Leverbaar in verschillende soorten stof en leer
prijs vanaf  € 545,--

VAINVITE
De invite. Voor vergaderen op een juiste manier.
Een soepel kantelmechanisme biedt uw vrijheid van bewegen, terwijl de rugsteun de onderrug effectief ondersteunt. Het open ontwerp laat u vrijuit bewegen: u kunt zelfs zijwaarts en achterstevoren zitten. De Invite voegt comfort en stijl aan uw tafel toe.

Leverbaar in verschillende soorten stof en leer
prijs vanaf  €669,--

VDDK1
Met de Ergo DeskBike voorkom je vermoeidheid, blijf je productief en verbrand je calorieën. Verstelbare werstand, in hoogte verstelbare zitting, Minimale bureau hoogte 105 cm, met 4 wielen rolt u hem eenvoudig onder uw bureau, maximale belasting 120 kg, kleur alu of zwart

prijs € 289,--


Optie:
Display waarop u gemakkelijk de snelheid, afstand, tijd en de verbrande calorieen kunt bijhouden.

VDBIKEDISPL prijs: € 25,--

logo

De Solo

met de nieuwe solo komt er meer beweging in kantoor. zitten en staan gecombineerd.
de SOLO is een complete nieuwe ontwikkeling, de basis van de gezondheidsbevorderende technologie is de bewezen Ergo Balance Techniek die zowel in de voet als onder de zitting is gemonteerd.
de verschillende leverbare hoogtes maken hem goed inzetbaar als bijzet krukje voor een korte bespreking of als zit/sta hulp bij uw zit/sta werkplek.

de solo is leverbaar in 6 aantrekkelijke kleuren.

RO3810EBS2  prijs € 396,--

Bureaustoel RO1050EB
Ergo Balance-synchroonmechaniek zijdelingse “snelverstel” voor veerkracht instelling op lichaamsgewicht. Optioneel Ergo Balance bewegingsmodule op gewicht instelbaar en nagenoeg te blokkeren ( EB plus). Zitdiepte instelling, Zitneig instelling, Rughoogte instelbaar, Zithoogte instelbaar d.m.v. veiligheidsgasveer, Kunststof voetkruis zwart, Dubbele harde wielen (standaard), eventueel zachte wielen. DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

prijs vanaf € 701,- incl armleggers en airplus

Bureaustoel RO4020EB
Ergo Balance-synchroonmechaniek zijdelingse “snelverstel” voor veerkracht instelling op lichaamsgewicht.Optioneel Ergo Balance bewegingsmodule op gewicht instelbaar en nagenoeg te blokkeren ( EB plus).Zitdiepte instelling.Zitneig instelling.Rughoogte instelbaar.Zithoogte instelbaar d.m.v. veiligheidsgasveer.Aluminium gepolijst voetenkruis.Dubbele harde wielen (standaard), eventueel zachte wielen.DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

prijs vanaf € 857,-- incl armleggers

Bureaustoel RO4015-S1
M
et S1 Comfort synchroon mechaniek. Middelhoge rugleuning in hoogte verstelbare 103-123 cm
Alleen leverbaar in stofgroep 0 Bondai. Zijdelingse draaiknop voor tegendruk op gewichtsinstellingS1 mechaniek standaard met zitdiepte instelling Zithoogte instelbaar d.m.v. veiligheidsgasveer Kunststof voetkruis, zwart, Dubbele harde wielen (standaard), eventueel zachte wielen DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office. 5 jaar garantie

prijs  € 595,-- incl armleggers

Bureaustoel RO4015EB
rgo Balance-synchroonmechaniek zijdelingse “snelverstel” voor veerkracht instelling op lichaamsgewicht.Optioneel Ergo Balance bewegingsmodule op gewicht instelbaar en nagenoeg te blokkeren ( EB plus). Zitdiepte instelling. Zitneig instelling. Rughoogte instelbaar.Zithoogte instelbaar d.m.v. veiligheidsgasveer. Aluminium gepolijst voetenkruis. Dubbele harde wielen (standaard), eventueel zachte wielen.DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office. 

prijs  € 856,-- incl armleggers

BRE1 Elektrische zit/sta
werkplek

Afmeting: 160x80cm. Onderstel in: alu(RAL 9006), zwart (RAL9005) of wit (RAL9010).
Traploos in hoogte verstelbaar 69 tot 118CM inclusief blad.
Dynamische belasting tot 100 kg.
Bladkleur: Wit, Kersen, Havanna< Beuken, Antraciet Eiken of Ahorn
VDUA168HV1M afm.: 160x80cm prijs:  €559,--
VDUA188HV1M afm.:180x80cm prijs:  €569,--

Optie:
Bedieningspaneel met hoogte aanduiding.Memory display met zichtbare hoogte, waarvan u 4 standen kunt opslaan.
VDUARD 
prijs: € 49,--

BRE2  Elektrische zit/sta
werkplek

Onderstel in: alu(RAL 9006), zwart (RAL9005) of wit (RAL9010).
Traploos in hoogte verstelbaar 65 tot 130cm inclusief blad.
Dynamische belasting tot 100 kg.
Bladkleur: Wit, Kersen, Havanna< Beuken, Antraciet Eiken of Ahorn
VDUA168HV2M afm.: 160x80 cm prijs:  €679,--
VDUA188HV2M afm.: 180x80 cm prijs: €699,--

Optie:
Bedieningspaneel met hoogte aanduiding.Memory display met zichtbare hoogte, waarvan u 4 standen kunt opslaan.
VDUARD
prijs: € 49,--

logo
wandmodel 501-7 zwart
wandmodel 501-7 zilver

501-7  Wall
Één poot onderstel, neemt erg weinig ruimte in beslag en zonder voet is het rondom eenvoudig schoon te houden. Perfect waar kleinere bladen nodig zijn en ruimte een issue is. Bevestiging aan de muur.
De belastbaarheid is 70 kg.
Blad kleur: beuken, esdoorn, wit of zwart.
Onderstel kleur: zilver of zwart.
Rechthoekige blad maten: 80x60 cm, 100x60 cm, 120x60 cm, 140x60 cm, 100x100 cm, 100x80 cm, 120x80 cm. Onderstaande bladvormen zijn ook leverbaar voor dit onderstel. Wellicht is het mogelijk om uw huidige bureaublad te hergebruiken op dit onderstel. Blad
prijzen i.v.m. diverse mogelijkheden op aanvraag.
CO501-77SW kleur zilver prijs onderstel: € 369,--
CO501-77BW kleur zwart prijs onderstel: € 369,--
De elektrische kolom kan worden gecombineerd met de oplaadbare accupack.

blad 100C
blad 120C
wandmodel 501-19 zwart
wandmodel 501-19 zilver

501-19 Wall
Één poot onderstel, wandmontage. Belastbaarheid maximaal 100 kg. De verstelbare hoogte (wanneer gemonteerd op vloer niveau) is 68-120 cm. Let op dat sommige muur typen additionele beugels nodig hebben om dergelijke belastingen te kunnen houden. De 79 mm ruimte tussen kolom en muur maken montage van een kabelgoot mogelijk.
Blad kleur: beuken, esdoorn, wit of zwart.
onderstel kleur: zilver of zwart.
Rechthoekige blad maten: 100x60 cm, 120x60 cm, 140x60 cm, 100x100 cm, 100x80 cm, 120x80 cm. Onderstaande bladvormen zijn ook leverbaar voor dit onderstel. (Wellicht is het mogelijk om uw huidige bureaublad te hergebruiken op dit onderstel), blad prijzen i.v.m. diverse mogelijkheden op aanvraag.
CO
501-197SW kleur zilver prijs onderstel: € 411,--
CO501-197BW kleur zwart prijs onderstel: € 411,--
De elektrische kolom kan worden gecombineerd met de oplaadbare accupack.

blad 100C
blad 120C
Onderstel 501-7 Verrijdbaar zwart
onderstel 501-7 Verrijdbaar zilver

501-7 serie - Verrijdbaar Zit/Sta
Verrijdbare elegante kleine Zit/Sta tafel. Elektrische hoogte verstelling 68cm - 120 cm. Deze tafel kan worden gebruikt als klein vrijstaande bureau of gegroepeerd met meerdere. De rem op de wielen zorgt voor stabiliteit tijdens gebruik.
Blad kleur: beuken, esdoorn, wit of zwart.
onderstel kleur: zilver of zwart.
Rechthoekige blad maten: 100x60 cm, 120x60 cm, 100x100 cm, 100x80 cm, 120x80 cm. Onderstaande bladvormen zijn ook leverbaar voor dit onderstel. Wellicht is het mogelijk om uw huidige bureaublad te hergebruiken op dit onderstel. Blad prijzen i.v.m. diverse mogelijkheden op aanvraag.
CO
501-77S kleur zilver prijs onderstel:    € 283,--
CO501-77B kleur zwart prijs onderstel:    € 283,--
De elektrische kolom kan worden gecombineerd met de oplaadbare accupack.

blad 100C
Blad 136H
Blad 117H
blad 138H
onderstel 501-19 Center zwart
onderstel 501-19 Center zilver

501-19 Zit/Sta Center vast en/of verrijdbaar
Dit één poot model is een stevig en compact bureau met een symmetrisch design dat bereikbaarheid van alle kanten mogelijk maakt. Voeg de optionele zware 75 mm hoge geremde zwenkwielen en de oplaadbare accupack toe en u heeft een volledige mobiliteit zonder snoeren. Belastbaarheid 100 kg.
Blad kleur: beuken, esdoorn, wit of zwart.
onderstel kleur: zilver of zwart.
Rechthoekige blad maten: 60x60 cm, 80x60 cm, 100x60 cm, 100x100 cm, 100x80 cm. Onderstaande bladvormen zijn ook leverbaar voor dit onderstel. Wellicht is het mogelijk om uw huidige bureaublad te hergebruiken op dit onderstel. Blad prijzen i.v.m. diverse mogelijkheden op aanvraag.
CO
501-197S060 kleur zilver prijs onderstel: € 519,--
CO501-197B060 kleur zwart prijs onderstel: € 519,--
De elektrische kolom kan worden gecombineerd met de oplaadbare accupack.

blad 100C
onderstel 501-19 Basic zwart
onderstel 501-19 Basic zilver

501-19 Zit/Sta Basivast en/of verrijdbaar
Geschikt voor groepsopstellingen, maar ook als vrijstaande unit. Belastbaarheid 100 kg.Voeg de optionele zware 75 mm hoge geremde zwenkwielen en de oplaadbare accupack toe en u heeft volledig complete mobiliteit zonder snoeren.
Blad kleur: beuken, esdoorn, wit of zwart.
onderstel kleur: zilver of zwart.
Rechthoekige blad maten: 100x100 cm, 80x60 cm, 100x80 cm, 120x80 cm, 140x80 cm. Onderstaande bladvormen zijn ook leverbaar voor dit onderstel. Wellicht is het mogelijk om uw huidige bureaublad te hergebruiken op dit onderstel. Blad prijzen i.v.m. diverse mogelijkheden op aanvraag.
CO
501-197S095 kleur zilver prijs onderstel: € 519,--
CO501-197B095 kleur zwart prijs onderstel: € 519,--
De elektrische kolom kan worden gecombineerd met de oplaadbare accupack.

extra accessoires
Wiel set 501-19
CO501-19 HXXX prijs: € 25,--

501-19-HXXX-L

Blad 117H
Blad 136H
blad 138H
blad 120H
blad 140H
blad 120C
blad 100C
onderstel 501-19 design zwart
onderstel 501-19 design zilver

501-19 Zit/Sta Design één poot
Het onderstel heeft een hefcapaciteit van 100 kg en optimale beenruimte. Hoogte verstelling 66 cm tot 118 cm. Geïntegreerde decoratieve basis met anti slip plaat.
Blad kleur: beuken, esdoorn, wit of zwart.
onderstel kleur: zilver of zwart.
Rechthoekige blad maten: 120x60 cm, 140x60 cm, 100x80 cm, 120x80.  Onderstaande bladvormen zijn ook leverbaar voor dit onderstel. Wellicht is het mogelijk om uw huidige bureaublad te hergebruiken op dit onderstel. Blad prijzen i.v.m. diverse mogelijkheden op aanvraag.
CO
501-197S120 kleur zilver prijs onderstel: € 519,--
CO501-197B120 kleur zwart prijs onderstel: € 519,--
De elektrische kolom kan worden gecombineerd met de oplaadbare accupack

Blad 117H
Blad 136H
blad 138H
blad 120H
blad 140H
blad 120C
onderstel 501-11 zwart
onderstel 501-11 zilver

501-11 serie
Zit/Sta werkstation. Het stevige onderstel biedt veel beenruimte. Hoogteverstelling 65 - 122cm. Hefvermogen 150 kg, Bosch motor, gepoederd coat.
Blad kleur: beuken, esdoorn, wit of zwart.
onderstel kleur: zilver of zwart.
Rechthoekige blad maten: 160x80 cm. Onderstaande bladvormen zijn ook leverbaar voor dit onderstel. Wellicht is het mogelijk om uw huidige bureaublad te hergebruiken op dit onderstel. Blad prijzen i.v.m. diverse mogelijkheden op aanvraag.
CO
501-111S138H prijs onderstel:  € 693,--
CO501-111B138H prijs onderstel: € 693,--

blad 120H
onderstel 501-11 zilver 116 cm

501-11/116 cm
Blad kleur: beuken, esdoorn, wit of zwart.
Onderstel kleur: zilver of zwart.
Onderstel maat: 116 cm lang.
Rechthoekige blad maten:120x80 cm, 140x80 cm, 160x80 cm, Onderstaande bladvormen zijn ook leverbaar voor dit onderstel. Wellicht is het mogelijk om uw huidige bureaublad te hergebruiken op dit onderstel. Blad prijzen i.v.m. diverse mogelijkheden op aanvraag.
CO501-111S116
onderstel kleur zilver prijs: € 642,--
CO501-111B116 onderstel kleur zwart prijs: € 642

blad 120C
blad 160C
voorbeeld
kleur zwart
kleur zwart
onderstel 501-11 zwart 156 cm

501-11/156cm
Blad kleur: beuken, esdoorn, wit of zwart.
Onderstel kleur: zilver of zwart.
Onderstel maat: 156 cm lang.
Rechthoekige blad maten:160x80 cm, 180x80 cm, 200x80 cm, Onderstaande bladvormen zijn ook leverbaar voor dit onderstel. Wellicht is het mogelijk om uw huidige bureaublad te hergebruiken op dit onderstel. Blad prijzen i.v.m. diverse mogelijkheden op aanvraag.
CO
501-111S156 onderstel kleur zilver prijs: € 653,--
CO501-111B156 onderstel kleur zwart prijs: € 653,--

blad 160C
blad 180C
blad 200C
blad 160L
blad 180L
blad 200L
blad 160R
blad 180R
blad 200R
compleet
kleur zilver
kleur zilver
hef mogelijkheid
L-vormig onderstel 196 cm zilver

501-11 /196 L vorm
Blad kleur: beuken, esdoorn, wit of zwart.
Onderstel kleur: zilver of zwart.
Onderstel maat: 196 cm lang.
Rechthoekige blad maten: Onderstaande bladvormen zijn  leverbaar voor dit onderstel. Wellicht is het mogelijk om uw huidige bureaublad te hergebruiken op dit onderstel. Blad prijzen i.v.m. diverse mogelijkheden op aanvraag.
CO
501-111S196A onderstel kleur zilver prijs: € 938,--
CO501-111B196A onderstel kleur zwart prijs: € 938,--

blad 200C
blad 200R
blad 200L
kleur zwart
L-vormig onderstel 156 cm zilver

501-11/156 L vorm
Blad kleur: beuken, esdoorn, wit of zwart.
Onderstel kleur: zilver of zwart.
Onderstel maat: 156 cm lang.
Rechthoekige blad maten:180L of 180R+60x60cm, Onderstaande bladvormen zijn  leverbaar voor dit onderstel. Wellicht is het mogelijk om uw huidige bureaublad te hergebruiken op dit onderstel. Blad prijzen i.v.m. diverse mogelijkheden op aanvraag.
CO
501-111B156A onderstel kleur zilver prijs: € 920,--
CO501-111S156A onderstel kleur zwart prijs: € 920,--

L vorm 160L of 160R+40x60 cm
blad 180R2
L-vormig onderstel 196 cm zilver

501-11 /196 L vorm
Blad kleur: beuken, esdoorn, wit of zwart.
Onderstel kleur: zilver of zwart.
Onderstel maat: 196 cm lang.
Rechthoekige blad maten: Onderstaande bladvormen zijn  leverbaar voor dit onderstel. Wellicht is het mogelijk om uw huidige bureaublad te hergebruiken op dit onderstel. Blad prijzen i.v.m. diverse mogelijkheden op aanvraag.
CO
501-111S196A onderstel kleur zilver prijs: € 938,--
CO501-111B196A onderstel kleur zwart prijs: € 938,--

blad 200R
blad 200L
index

Ergonomische muizen
Als u intensief met de muis werkt, loopt u kans op gezondheidsklachten zoals RSI of CANS. Door repeterende bewegingen kunnen kleine spieren en pezen overbelast raken. En daarnaast vermindert het gebrek aan beweging de doorbloeding vanuit uw nek en schouders. Bij het bedienen van een standaard muis heeft uw hand een onnatuurlijke stand (naar binnen gedraaid) en maakt u kleine, belastende bewegingen vanuit de pols. Dit kan leiden tot overbelasting. Daarom wordt bij intensief muisgebruik geadviseerd om te kiezen voor een ergonomische muis. Er zijn verschillende soorten ergonomische muizen. Wilt u advies ontvangen over welke muis voor u geschikt is, dan kunt u contact met ons opnemen.

R-Go break HE mouse

R-Go HE Mouse Break
De R-Go HE Mouse Break Indiceert met kleursignalen hoe gezond u werkt en geeft tijdens het werk pauze-adviezen. Stimuleert de muisbeweging vanuit de arm in plaats van uit de pols, zodat overbelasting van kleine spieren en pezen kan worden voorkomen. Heeft een ergonomische verticale vorm (HE Mouse) waarmee de natuurlijk en ontspannen stand van arm en hand wordt gewaarborgd. De R-Go Break Mouse geeft met kleursignalen (LED aan de duimzijde van de muis) aan hoe gezond u werkt. Verkrijgbaar in medium/large of small/medium
RTRGOBHRHESMR prijs € 79,--

R-Go HE Mouse
R-Go HE Mouse draadloos
oplaad station

De R-Go HE Mouse
De HE Mouse Verticale Ergonomische Muis Large heeft een verticale grip die zorgt voor een neutrale, ontspannen stand van hand en pols. U beweegt vanuit de onderarm en niet vanuit uw pols en zo voorkomt u RSI. De muis ligt prettig in de hand, ondersteunt uw pols en vingers.
Unieke kenmerken: Aanpasbare knoppen
U kunt de knoppen van de HE Mouse Large aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Links en rechtshandig verkrijgbaar
RTRGOHE prijs € 49,--

ook draadloos, links en rechtshandig verkrijgbaar
RTRGOHEWL
prijs € 69,--

Ergonomische toetsenborden
Met een ergonomisch toetsenbord voorkomt u computergerelateerde klachten zoals RSI. De vorm van het toetsenbord bepaalt uw werkhouding. Het is belangrijk dat u in een ontspannen en natuurlijke houding kunt typen. Bent u rechtshandig? Gebruik dan een toetsenbord zonder numeriek deel (compact toetsenbord) of waarbij deze aan de linkerzijde is geplaatst. Zo hoeft u niet opzij te reiken naar de muis. Een gesplitst toetsenbord zorgt voor een natuurlijke en ontspannen werkhouding met rechte polsen. Een lasertoetsenbord is toepasbaar bij tablets of op hygiënische werkplekken en kunt u gemakkelijk meenemen.

ergo compact toestenbord wit
ergo compact toestenbord zwart

Smal toetsenbord
Het Ergo Compact toetsenbord is een zeer compact ergonomisch toetsenbord. Bij gelijktijdig gebruik van toetsenbord en muis blijven de handen altijd binnen schouderbreedte. Dit geeft de schouder en elleboog een natuurlijke, ontspannen houding en voorkomt overbelastingsklachten zoals RSI.
Het toetsenbord is dun en heeft een lichte aanslag, wat zorgt voor een platte stand van de polsen en minder spierspanning. U vervoert het Ergo compact toetsenbord eenvoudig waardoor hij ideaal is voor het nieuwe werken.
Het toetsenbord met USB-aansluiting is direct klaar voor gebruik: plug & play!

RTRGOECQYW prijs € 39,--

Monitorarmen
Met een monitorarm creëert u meer ruimte op uw werkplek en verbetert u uw werkhouding. Doordat u de monitorarm monteert aan de muur of uw bureau houdt u extra ruimte over op uw werkblad. U kunt de monitorarm eenvoudig draaien en buigen, zodat het beeldscherm altijd op de juiste hoogte en afstand voor u staat.

R-Go caparo 3 monitorarm

R-Go Caparo 3
Voor standaard monitoren. Deze Caparo 3 Monitorarm is geschikt voor één scherm dat tussen de 2 en 9 kg weegt. Met behulp van de R-Go Caparo 3 Monitorarm kunt u uw monitor zeer eenvoudig met één hand in de gewenste positie zetten.
De ingebouwde mechanische veer zorgt voor een zeer eenvoudige diepte- en hoogte-instelling. U kunt de monitor kantelen, roteren en naar links/rechts zwenken.
De R-Go Caparo 3 Monitorarm kunt u met een bevestigingsklem aan het bureaublad bevestigen.

 RTRGOVLCA3BA  prijs € 139,--

R-Go Caparo 3 PRO

R-Go Caparo 3 PRO
Voor standaard beeldschermen
Deze Caparo 3 Pro Monitorarm is geschikt voor één scherm dat tussen de 0-18 kilo weegt. Met behulp van de R-Go Caparo 3 Pro Monitorarm kunt u uw monitor zeer eenvoudig met één hand in de gewenste positie zetten.
De ingebouwde gasveer zorgt voor een zeer eenvoudige diepte- en hoogte-instelling. U kunt de monitor kantelen, roteren en naar links/rechts zwenken.De R-Go Caparo 3 Pro Monitorarm kunt u met een bevestigingsklem aan het bureaublad bevestigen.

 RTRGOVLCA3PR  prijs € 159,--

R-Go Zepher 3 ECO

R-Go Zepher 3 ECO
De R-Go Zepher 3 ECO monitorarm is een basis arm waarmee u de werkplek ergonomisch kunt inrichten. Met behulp van de scharnierarm is het beeldscherm eenvoudig in diepte te verstellen en naar links/ rechts te zwenken. U kunt de monitor tevens in hoogte verstellen. Deze lichtgewicht aluminium monitorarm neemt weinig ruimte in op uw werkplek.
Zepher 3 ECO kan worden uitgebreid naar een Zepher 3 ECO Twin door eenvoudig een tweede arm te bevestigen.

 RTRGVLZE3SI  prijs € 79,--

R-Go Zepher 3 eco TWIN

R-Go Zepher 3 eco TWIN
De R-Go Zepher 3 ECO Twin is de oplossing voor het werken met twee beeldschermen. Beide monitorarmen zijn eenvoudig gezamenlijk in hoogte te verstellen. Elke arm is individueel in diepte te verstellen en naar links/ rechts te zwenken. De R-Go Zepher 3 ECO Twin is een lichtgewicht monitorarm met ultradun ontwerp.

RTRGOVLZE3TW  prijs € 129,--

Laptopstandaards
Intensief laptopgebruik kan snel leiden tot lichamelijke klachten. Om klachten te voorkomen, wordt geadviseerd om maximaal 2 uur per dag met uw laptop te werken. Met gebruik van een laptopstandaard en los toetsenbord en muis kunt u het beeldscherm op de juiste hoogte instellen. Zo creëert u een ergonomische werkplek en kunt u overbelasting van het lichaam voorkomen. R-Go Tools ontwikkelt laptopstandaards voor een vaste werkplek en flexibele werkplek. U kunt de standaards eenvoudig meenemen.

R-GO attachable

R-Go Riser Attachable laptopstandaard
De R-Go Riser Attachable Laptopstandaard is een ergonomische aanvulling op uw laptop. Deze laptopstandaard van vliegtuigaluminium is slechts 1,2 mm dik. Hij brengt uw laptop op gewenste hoogte.
Het ontwerp van de R-Go Riser Attachable Laptopstandaard maakt deze standaard net zo stevig en stabiel als grotere en zwaardere laptopstandaards. In enkele seconden kunt u uw laptop op de gewenste hoogte installeren en net zo gemakkelijk weer invouwen.

RTRGORIATSI prijs € 39,--
leverbaar in zwart, wit en zilver

R-Go riser laptopstandaard

R-Go Riser laptopstandaard
De R-Go Riser Laptopstandaard is een ergonomische laptopstandaard. U kunt de R-Go Riser op 5 verschillende hoogtes instellen. De R-Go Riser Laptopstandaard is een licht en compact model dat u gemakkelijk kunt meenemen en daardoor is hij ideaal voor flexwerkers.
Extra hoog instelbaar
De R-Go Riser Laptopstandaard is een ergonomische laptopstandaard die ook nog eens een uniek design heeft en eenvoudig in gebruik is.

RTRGORISTSI  prijs € 59,--
leverbaar in zwart, wit en zilver

nieuw & z.g.a.n. kantoormeubilair


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bredewijn/domains/bredewijn.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 63