bestellen / bezorgen

BESTELLEN
Bestellen is bij ons heel eenvoudig.

U weet wat u wilt:

 • Zet de bestelnummers in een email en stuur deze aan ons door.
 • U ontvangt een opdrachtbevestiging ter controle en wij maken een afspraak met u met betrekking tot de aflevering.

U wilt een offerte:

 • U stuurt ons per email uw wensen of neemt telefonisch contact met ons op. Wij geven u graag advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Alkmaar. Ook is het mogelijk om bij u op locatie langs te komen.
 • U ontvangt van ons geheel vrijblijvend een offerte.

Zoals u ziet hebben wij bewust gekozen om geen winkelwagentje te plaatsen op onze website. Onze ervaring is dat onze klanten het zeer op prijs stellen om per email, telefonisch of in de showroom persoonlijk geholpen te worden waarbij vaak een door ons gegeven advies voor u kostenbesparend kan werken en wij weer een tevreden klant erbij hebben.

No-nonsense service, top kwaliteit en… zeer scherpe prijzen!

BEZORGEN
Standaard regels voor bezorgen en/of montage:

 • Wij bezorgen in heel Nederland (met uitzondering van de waddeneilanden) en België, indien mogelijk, met eigen transport.
 • Binnen een straal van 20 km rond Alkmaar is bezorgen gratis. Hierbuiten rekenen wij vrachtkosten.
 • Het bezorgtarief bedraagt € 50,-- excl. BTW per order/levering, ongeacht de hoeveelheid. (Naleveringen op uw order zijn gratis)
 • Montage van de meubels op locatie is mogelijk tegen een tarief van € 66,-- (2 personen) excl. BTW per uur. Montage is alleen mogelijk indien dit vooraf is afgesproken. Wij zullen u altijd, vooraf, een zo scherp mogelijke offerte doen toekomen.
 • Bezorging op uw adres is uitsluitend op de begane grond in een met rijdend materieel goed toegankelijke ruimte achter de eerste deur..

  Indien de ruimte niet goed toegankelijk is verzoeken wij u ons hierover vooraf te informeren, wij kunnen u dan een passende aanbieding doen.

 • Op al onze transacties zijn van toepassing onze Algemene Leveringsvoorwaarden.

--------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL_stempel
Bestel & Bezorg Service
Speciaal voor bestellingen op afstand uit onze  OUTLET afdeling hebben wij een uniek Bestel & Bezorg Service systeem bedacht. Bij Bredewijn zijn wij namelijk overtuigd van de kwaliteit van het door ons te leveren gebruikte cq z.g.a.n. kantoormeubilair.

Onze Bestel & Bezorg Service werkt als volgt:

 1. U bestelt bij ons gebruikt kantoormeubilair en geeft bij uw bestelling aan dat u gebruik wenst te maken van onze Bestel & Bezorg Service.
 2. Wij sturen u per email een bevestiging van uw bestelling met de vermelding dat u gebruikt kunt maken van onze Bestel & Bezorg Service.
 3. Wij bezorgen bij u het kantoormeubilair. Op het moment van afleveren controleert u samen met de chauffeur het meubilair. Indien de kwaliteit niet naar wens is hoeft u niets af te nemen en neemt de chauffeur, zonder discussie, het meubilair weer mee terug. U betaalt niets, zelfs geen vrachtkosten. Is het meubilair naar wens, dan rekent u gewoon af en hebben wij weer een tevreden klant.

  Dat is onze unieke Bestel & Bezorg Service!

nieuw & z.g.a.n. kantoormeubilair