stoelen

BR04101MA bureaustoel Timo
Verchroomd onderstel en kruisvoet, zwart gestoffeerde rug en zitting, hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic, verstelbare rugleuning, in hoogte verstelbare armleggers, kantelbare zitting, 2 jaar garantie

prijs: € 169,--

 

BR665326MA  Bureaustoel Robin
Zwarte kunststof kruisvoet. Zwart gestoffeerde rug en zitting. Hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic. Verstelbare rugleuning. In hoogte verstelbare armleggers. Schuifzitting. Kantelbare zitting. 2 jaar garantie.

prijs: € 178,--

 

BR422  Bureaustoel Victory
Zwarte kunststof kruisvoet, stof zwart, 3-weg verstelbaar free-float mechaniek, zit/schuif zitting, instelbare armleggers, 2 jaar garantie.

prijs: € 189,--

 

BR665381MA  Bureaustoel Max
Zwarte Netwave rug en zwart gestoffeerde zitting, verchroomde kruisvoet, hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic, in hoogte verstelbare armleggers, kantelbare zitting, 2 jaar garantie
prijs: € 199,--

 

BR35320MA Bureaustoel Simba
Zwart gestofferde zitting en rugleuning
Schuifzitting
Hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic
In hoogte verstelbare armleggers
Kunststof kruisvoet
Synchroon techniek
Gewichtsregeling
Wielen geschikt voor harde als voor zachte vloer
3 jaar garantie
Conform EN-1335
prijs: € 268,--

BR706ZZ
bureaustoel BR706 zwart
 

Conform EN-1335 norm!
Rug en zit synchroonverstelbaar. Gewichts instelling synchroon. Aluminium gepolijst voetkruis. In hoogte-instelbare lendesteun. Zitting uitschuifbaar (5cm). Zit hoogte verstelbaar (49-62cm). Zitvlak breedte 46,5cm. Totale breedte 58cm met armleggers.
TUV/TNO goedgekeurd, GS en EN 1335 gecertificeerd.
Zitting zwart stof, rug zwart netwave.
Normale prijs € 370,-
Speciale aanbieding: € 299,--

BR707ZZ Bureaustoel NPR
In hoogte verstelbare gestoffeerde rug
In diepte verstelbare lendensteun
Gestoffeerde comfort zitting
In hoogte, breedte (36 - 51 cm) en diepte verstelbare ergonomische rechte armleggers
Armleggers voorzien van in diepte instelbare brede PU opdek met slider
Donati Tension Synchroonmechaniek met gewichtsregeling
Schuifzitting 10 cm instelbaar
Chroom onderstel
Multifunctionele wielen
Arbo norm NPR-1813
prijs € 369,-

BR706WZ bureaustoel BR706 wit
Conform EN-1335 norm!
Rug en zit synchroonverstelbaar. Gewichts instelling synchroon. Aluminium gepolijst voetkruis. In hoogte-instelbare lendesteun. Zitting uitschuifbaar (5cm). Zit hoogte verstelbaar (49-62cm). Zitvlak breedte 46,5cm. Totale breedte 58cm met armleggers.
TUV/TNO goedgekeurd, GS en EN 1335 gecertificeerd.
Zitting zwart stof, rug wit netwave.
prijs € 370,-

Be Fine 6402
De Be Fine is de perfecte stoel voor de prijsbewuste klant. De Be Fine voelt goed, oogt goed en is goed voor je portemonnee. De organisch vormgegeven stoel waarvan de rug voorzien is van een geïntegreerde lendesteun past in ieder interieur. Voor 95% van de mensen binnen een organisatie zit deze stoel comfortabel en is hij goed in te stellen. De stoel geeft optimale steun in iedere zithouding als de gewichtsinstelling op de juiste tegendruk is ingesteld.De stoel is genormeerd volgens de NEN-EN-1335.
Onderstel:
Wielen volgens de EN-DIN-12529 norm. Kunststof voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA X5.1 no.8 norm. Zithoogte verstelling van 40-53 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer.
Zitting:Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. Synchroon zitmechaniek met negatieve zithoek instelling. Zit diepte verstelling van 6 cm. Semi automatische gewichtsinstelling. Rug: Ergonomisch vormgegeven 3D netweave rug. Geïntegreerde in hoogte verstelbare lendensteun. Veiligheidsblokkering. 

Opties :
Diverse soorten armleggers
3D gekleurde netweave.
Beklede netweave rug.
Gasveren voor diverse zit hoogtes.
Voetenring.
Aluminium gepolijst voetenkruis.
Zacht geremde wielen.

Prijs vanaf € 298,--


Be Sure 100 2477
De Be Sure is een echte allemansvriend. Feitelijk de Be Proud maar dan voorzien van een gepolsterde en gestoffeerde rugleuning en dus niet voorzien van een 3D netweave rugleuning. Voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie is de Be Sure perfect in te stellen. De stoel geeft optimale steun in iedere zithouding en stimuleert daardoor dynamisch zitten . De stoel past zich aan de gebruiker aan en niet andersom.De stoel is genormeerd volgens de NEN-EN-1335 en NPR-1813. onderstel: Wielen volgens de EN-DIN-12529 norm. Kunststof voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA X5.1 no.8 norm. Zit hoogte verstelling van 40-53 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer. Zitting: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. Synchroon zit mechaniek met negatieve zithoek instelling. Zit diepte verstelling van 10 cm. Semi automatische gewichtsinstelling. Rug: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. Rug in hoogte verstelbaar. Ergonomisch vormgegeven rug. Veiligheidsblokkering. 

Opties :
Diverse soorten armleggers
Gasveren voor diverse zit hoogtes.

Voetenring.
Aluminium gepolijst voetenkruis.
Zacht geremde wielen.

 Prijs vanaf € 364,--

Be Proud 200 2513
De Be Proud 200 is de ultieme projectstoel die zich moeiteloos aanpast aan ieder interieur en aan iedere gebruiker. Voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie is deze stoel perfect in te stellen. De stoel geeft optimale steun in iedere zithouding en stimuleert daardoor dynamisch zitten. De stoel past zich aan de gebruiker aan en niet andersom! De Be Proud wordt duurzaam geproduceerd en de gebruikte onderdelen bestaan voornamelijk uit gerecycled aluminium en gerecycled polypropyleen. De toegepaste en tevens gemakkelijk vervangbare stoffen nemen wij af van de bekende Europese marktleiders die net als wij milieu hoog in het vaandel hebben staan. De stoel nemen wij na de economische levensduur graag terug om te demonteren en alle onderdelen te recyclen of een tweede leven te kunnen geven. De stoel is genormeerd volgens de NEN-EN-1335 en 1813-NPR (model 200). Onderstel: Wielen volgens de EN-DIN-12529 norm. Kunststof voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA X5.1 no.8 norm. Zithoogteverstelling van 40-53 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer. (model 100). Zithoogteverstelling van 41-55 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer. (model 200) Zitting: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. Synchroon zitmechaniek met negatieve zithoek instelling. Zitdiepteverstelling van 10 cm. Semi automatische gewichtsinstelling. Rug: Ergonomisch vormgegeven 3D netweave rug. Geïntegreerde lendensteun. Veiligheidsblokkerin
g.

Opties :
3D gekleurde netweave rug.
Gebreide netweave rug met in diepte verstelbare lendensteun.
Beklede netweave rug.
Neksteun.
Gasveren voor diverse zithoogtes.
Voetenring
Aluminium gepolijst voetenkruis.

 Prijs vanaf € 464,--

Be Proud 300 Off White 2713
De Be Proud  300 is de Off-White versie van de Be Proud 200 lijn. Ook deze stoel past zich moeiteloos aan in ieder interieur en aan iedere gebruiker. Een echte allemansvriend die voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie perfect in te stellen is. De stoel geeft een optimale steun in iedere zithouding en introduceert daardoor dynamisch zitten op een manier dat de stoel zich aanpast aan de gebruiker en niet andersom! De Be Proud wordt duurzaam geproduceerd en de gebruikte onderdelen bestaan uit voornamelijk gerecycleerd aluminium en gerecycled PP. De toegepaste en tevens gemakkelijk vervangbare stoffen nemen wij af van de bekende Europese marktleiders die net als wij milieu hoog in het vaandel hebben staan. De stoel nemen wij na de economische levensduur graag terug om te demonteren en zodoende alle onderdelen te recycleren of een tweede leven te kunnen geven. De stoel is genormeerd volgens de NEN-EN-1335 en NPR-1813. Onderstel: Mutifunctionele wielen volgens de EN-DIN-12529 norm. Aluminium gepolijst voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA X5.1 no.8 norm. Zithoogteverstelling van 41-55 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer. Zitting: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. Synchroon zitmechaniek met negatieve zithoek instelling. Zitdiepteverstelling van 10 cm. Semi automatische gewichtsinstelling. Rug: Off-white frame. Ergonomisch vormgegeven 3D zwarte of witte netweave rug. Geïntegreerde lendensteun. Veiligheidsblokkering.
Opties :
3D gekleurde netweave.
Gebreide netweave rug met in diepe verstelbare lendensteun.
Special Web netweave.
Beklede netweave.
Gasveren voor diverse zithoogtes.
Aluminium RAL7035 voetenkruis.

 Prijs vanaf € 549,--

Be Noble 3502
De Be Noble is een tijdloze stoel die zit als een maatkostuum. Een elegante en intelligente stoel met een tijdloze vormgeving. Het is een stoel die zeer goed persoonlijk in te stellen is waardoor deze voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie inzetbaar is. De stoel geeft een stevige, actieve zithouding. Door de eenvoudige bediening van alle knoppen is de stoel als een maatkostuum individueel te optimaliseren. De Be Noble wordt duurzaam geproduceerd en de gebruikte onderdelen bestaan voornamelijk uit gerecycled aluminium en gerecycled PP. De toegepaste en tevens gemakkelijk vervangbare stoffen nemen wij af van de bekende Europese marktleiders die net als wij milieu hoog in het vaandel hebben staan. De stoel nemen wij na de economische levensduur graag terug om te demonteren en  alle onderdelen te recyclen of een tweede leven te kunnen geven. De stoel is genormeerd volgens de NEN-EN-1335. Onderstel: Wielen volgens de EN-DIN-12529 norm. Kunststof voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA X5.1 no.8 norm. Zithoogteverstelling van 40-53 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer. Zitting: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. A-Synchroon zitmechaniek. Zitdiepteverstelling van 7 cm. Gewichtsinstelling Rug: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk Rug in hoogte verstelbaar. Ergonomisch vormgegeven rug. Veiligheidsblokkering.

Opties :
Extra hoge rug voorzien van geïntegreerde hoofdsteun.
Gasveren voor diverse zithoogtes.
Aluminium gepolijst voetenkruis.

 Prijs vanaf € 423,--

1813/03ZW Gouda
De Gouda bureaustoel voldoet aan alle NEN-EN-1335 en NPR-1813 eisen. Een aantal van deze eisen zijn: zithoogte verstelbaar, zit diepte verstelbaar, armsteun in hoogte verstelbaar, afstand tussen de armleggers verstelbaar,
Onderstel:
ŒWielen volgens de EN-DIN-12529 norm.
ŒZwart kunststof voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA
X5.1 no.8 norm.
ŒZithoogteverstelling d.m.v. EN-DIN-4551 geteste
veilige gasveer.
Zitting:
ŒDiverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk.
ŒSynchroon zitsysteem met negatieve zitneig.
ŒStandaard zitdiepteverstelling van 10 cm.
ŒGewichtsinstelling.
Rug:
ŒDiverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk.
ŒRug in hoogte verstelbaar.
ŒErgonomisch vormgegeven rug.
ŒVeiligheidsblokkering.
Armleggers:
Œ4-D armleggers (03ZW) in hoogte,breedte,diepte
en hoek verstelbaar met een hard kunststof
opdek en een zwarte kunststof beugel.
prijs € 410,-
Opties : (meerprijs)
- Œ4-D armleggers (22ZW) in hoogte,breedte,diepte en hoek verstelbaar met een zacht pur opdek en een zwarte kunststof beugel € 12,--
- Œ4-D armleggers (23ZW) in hoogte,breedte,diepte en hoek verstelbaar met een zacht pur opdek en een aluminium gepolijste beugel € 35,--
Œ- Aluminium gepolijst voetenkruis € 63,--
Œ- Zacht geremde wielen voor harde vloeren € 17,50
- ŒIngezonden stof € op aanvraag

 

BR777NPR
bureaustoel BR777 NPR
Design bureaustoel met
volledige NPR 1813 en EN 1335  TNO goedkeuring. Netwave rugleuning in zwart, zwart stoffen zitting, zitdiepte instelling 10 cm, in hoogte en diepte verstelbare lendesteun, royale verstelbare armleggers met zachte opdek, chroom voetkruis.
prijs: € 445,--

BRVDF1  Bureaustoel Manager leer
Zwart leer. Alu gepolijst voetenkruis. Zit diepte verstelling. Zithoogte verstelling Synchroon mechaniek met zit-
neiginstelling.
GewichtsinstellingIn hoogte instelbare armleuningen

prijs: € 595,--

Directiestoel Laren (Bèta)
3502H/LEDZW/23ZW/053M

Zwart leer. Chroom voetkruis. Zithoogte verstelling. Rug in hoogte verstelbaar. Zitdiepte verstelling. Gewichtsinstelling. A-synchroon zit systeem, 4D armleggers volledig instelbaar

Volledig conform NEN-EN 1335 norm.

prijs € 803,--

De Solo

met de nieuwe solo komt er meer beweging in kantoor. zitten en staan gecombineerd.
de SOLO is een complete nieuwe ontwikkeling, de basis van de gezondheidsbevorderende technologie is de bewezen Ergo Balance Techniek die zowel in de voet als onder de zitting is gemonteerd.
de verschillende leverbare hoogtes maken hem goed inzetbaar als bijzet krukje voor een korte bespreking of als zit/sta hulp bij uw zit/sta werkplek.

de solo is leverbaar in 6 aantrekkelijke kleuren.

prijs vanaf € 310,--

Bureaustoel ECO1050EB
Ergo Balance-synchroonmechaniek zijdelingse “snelverstel” voor veerkracht instelling op lichaamsgewicht. Optioneel Ergo Balance bewegingsmodule op gewicht instelbaar en nagenoeg te blokkeren ( EB plus). Zitdiepte instelling, Zitneig instelling, Rughoogte instelbaar, Zithoogte instelbaar d.m.v. veiligheidsgasveer, Kunststof voetkruis zwart, Dubbele harde wielen (standaard), eventueel zachte wielen. DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

prijs vanaf € 582,- incl armleggers

Bureaustoel XP4020EB
Ergo Balance-synchroonmechaniek zijdelingse “snelverstel” voor veerkracht instelling op lichaamsgewicht.Optioneel Ergo Balance bewegingsmodule op gewicht instelbaar en nagenoeg te blokkeren ( EB plus).Zitdiepte instelling.Zitneig instelling.Rughoogte instelbaar.Zithoogte instelbaar d.m.v. veiligheidsgasveer.Aluminium gepolijst voetenkruis.Dubbele harde wielen (standaard), eventueel zachte wielen.DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

prijs vanaf € 857,-- incl armleggers

Bureaustoel XP4015-S1
M
et S1 Comfort synchroon mechaniek. Middelhoge rugleuning in hoogte verstelbare 103-123 cm
Alleen leverbaar in stofgroep 0 Bondai. Zijdelingse draaiknop voor tegendruk op gewichtsinstellingS1 mechaniek standaard met zitdiepte instelling Zithoogte instelbaar d.m.v. veiligheidsgasveer Kunststof voetkruis, zwart, Dubbele harde wielen (standaard), eventueel zachte wielen DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office. 5 jaar garantie

prijs vanaf € 657,-- incl armleggers

BR02005ws
softwielen bureaustoel tbv hardevloer

 • Speciale set van 5 wielen voor harde vloeren
 • Pen 11mm
 • Set van 5 stuks
 • 50mm doorsnee


prijs: € 17,--
(set 5 stuks)

BRmf60mm
softwielen bureaustoel tbv hardevloer

 • Speciale set van 5 wielen voor harde vloeren
 • Pen 11mm
 • 65mm doorsnee


prijs: € 19,--
(set 5 stuks)

BR04051MA
vergaderstoel

 • Verchroomd slede frame
 • Met verchroomde armleggers
 • Stoffen zitting en rug in de kleur zwart

prijs: €158,--

BR669806c vergaderstoel

 • Verchroomd slede model
 • Kunstlederen zitting.
 • Verkrijgbaar in zwart of wit

  prijs: €198,--

BR04302ma vergaderstoel

 • Verrijdbare fauteuil in zwart kunstleder
 • Mooie vergaderstoel met hoge rug

prijs: €199,--

BRPQMARCO vergaderstoel

 • Verrijdbare fauteuil in zwart kunstleder
 • Mooie vergaderstoel met hoge rug

prijs: €238,--

BR04802MA vergaderstoel

 • Zeer comfortabele sledestoel met armleggers
 • Verchroomde slede
 • Keuze uit zwarte stoffen of kunstlederen bekleding

zwarte stoffering
prijs: €199,--
zwart leatherlook
prijs: €215,--

BRtalithama

 • Mooie vergaderstoel in zwart kunstleder
 • Met verchroomd slede frame en armleggers

zwart leatherlook
prijs: €260,--

BR35702ma vergaderstoel

 • Standaard voorzien van verchroomd slede frame
 • Met armleggers
 • Stoffen zitting en netwave rug in de kleur zwart
 • Uitstekend te combineren met de bureaustoel BR706ZZ

  zwart stof            prijs: €269,--
  zwart pvc leder  prijs: €289,--

S10 vergader-/ bijzetstoel
De S10 is een krachtig, stijlvol en toch comfotabele ergonomische vergader-/bijzetstoel. Rug en zitting gestofferd, achterzijde rug voorzien van kunststof kap, standaard chroom onderstel en stapelbaar. In diverse kleuren leverbaar
optie:
achter zijde gestoffeerd

prijs vanaf € 175,--

BR04106LT
Ronde kruk laag model
In hoogte verstelbaar van 39 tot 52 cm. PU-kunststof zitting. Zwarte kruisvoet. Werkbladhoogte: 69-85 cm

prijs: € 88,--

BR04105HT
Ronde kruk hoog model
In hoogte verstelbaar van 53 tot 79 cm. PU-kunststof zitting, Met voetring. Zwarte kruisvoet met glijdoppen. Werkbladhoogte: 84-109 cm.

prijs: € 104,--

BR04104ZS
Zadel werkstoel
Verrijdbare werkstoel zadel model. In hoogte verstelbaar van 43 tot 54 cm. Zithoek verstelling. PU-kunststof zitting. Zwarte kruisvoet. Werkbladhoogte: 69-85cm.

prijs: € 140,--

BR04103WS
Multifunctionele werkstoel
Met hoogwaardig polyurethaan zitting en rug, Hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic van 58 tot 79 cm. Voetring in hoogte verstelbaar. Rug in hoogte te verstellen, van voor naar achteren en onder een hoek te plaatsen, Chroom onderstel met zwarte kruisvoet
prijs: € 180,--

Stoel Yesteryears 44.. serie
De stoel Yesteryears is een mooie kantinestoel met een uniek design slede frame. U heeft de keuze uit 16 verschillende stijlvolle kleuren. Standaard wordt de stoel geleverd zonder armleuningen. De stoel is voorzien van een slijtvaste stof zodat de stoel geschikt is voor dagelijks gebruik. Kleuren onderstel: lichtgrijs, zwart, zilver, zilvergrijs hamerslag

Kleuren stof:  diverse, Afm.: zithoogte 47cm, hoogte 82cm , breedte 41cm, diepte 52cm.

prijs 4412  € 92,--
prijs 4413  € 107,-- inclusief kunststof armleggers (meerprijs armleggers bakkeliet € 24,-).
prijs chroom onderstel € 8,-- euro toeslag.

Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

Stoel Yesteryears 77.. serie
De stoel Yesteryears is een mooie kantinestoel met een uniek design slede frame. U heeft de keuze uit 16 verschillende stijlvolle kleuren. Standaard wordt de stoel geleverd zonder armleuningen. Optioneel kunt u voor armleuningen kiezen. De stoel is voorzien van een slijtvaste stof zodat de stoel geschikt is voor dagelijks gebruik. Kleuren onderstel:Lichtgrijs, Zwart, Zilver, Chroom. Kleuren stof:  Diverse, Afm.: zithoogte 49cm, hoogte 79,5cm , breedte 41cm, diepte 52cm.

prijs: 7700   € 84,--
prijs: 7701    € 100,--
Prijs chroom onderstel € 8,-- euro toeslag.

Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

CS03 Bijzet stoel
Eenvoudige en sterke kantinestoel. Frame met epoxy coating afgewerkt, 2,2 cm rond stalen frame. Beuken houten zitting en rug afgewerkt met transparante lak, hout dikte 0,8 cm. Stoelen zijn stapelbaar (maximaal 15 stoelen per stapel).
Frame is leverbaar in diverse kleuren: grijs (Ral 7035), zwart (Ral 9005) of aluminium (Ral 9006).
prijs €  34,00

 

 

KoraalG
Designstoel Koraal groen

Stapelbare designstoel in chroom uitvoering met polypropyleen zitschaal.
Frame van verchroomd metaal
Zitschaal van hoogglans polipropyleen met koraalstructuur.
Stapelbaar tot 6 stuks.
Gewicht 5,80 kg, diepte 52 cm, breedte 47 cm, hoogte 81 cm, zithoogte 45 cm.
prijs: € 92,--

KoraalW
Designstoel Koraal wit

Stapelbare designstoel in chroom uitvoering met polypropyleen zitschaal.
Frame van verchroomd metaal
Zitschaal van hoogglans polipropyleen met koraalstructuur.
Stapelbaar tot 6 stuks.
Gewicht 5,80 kg, diepte 52 cm, breedte 47 cm, hoogte 81 cm, zithoogte 45 cm.
prijs: € 92,--

KoraalGL
Designstoel Koraal geel

Stapelbare designstoel in chroom uitvoering met polypropyleen zitschaal.
Frame van verchroomd metaal
Zitschaal van hoogglans polipropyleen met koraalstructuur.
Stapelbaar tot 6 stuks.
Gewicht 5,80 kg, diepte 52 cm, breedte 47 cm, hoogte 81 cm, zithoogte 45 cm.
prijs: € 92,--

KoraalZ
Designstoel Koraal zand

Stapelbare designstoel in chroom uitvoering met polypropyleen zitschaal.
Frame van verchroomd metaal
Zitschaal van hoogglans polipropyleen met koraalstructuur.
Stapelbaar tot 6 stuks.
Gewicht 5,80 kg, diepte 52 cm, breedte 47 cm, hoogte 81 cm, zithoogte 45 cm.
prijs: € 92,--

KoraalZW
Designstoel Koraal zwart

Stapelbare designstoel in chroom uitvoering met polypropyleen zitschaal.
Frame van verchroomd metaal
Zitschaal van hoogglans polipropyleen met koraalstructuur.
Stapelbaar tot 6 stuks.
Gewicht 5,80 kg, diepte 52 cm, breedte 47 cm, hoogte 81 cm, zithoogte 45 cm.
prijs: € 92,--

KoraalB
Designstoel Koraal blauw

Stapelbare designstoel in chroom uitvoering met polypropyleen zitschaal.
Frame van verchroomd metaal
Zitschaal van hoogglans polipropyleen met koraalstructuur.
Stapelbaar tot 6 stuks.
Gewicht 5,80 kg, diepte 52 cm, breedte 47 cm, hoogte 81 cm, zithoogte 45 cm.
prijs: € 92,--

KoraalBG
Designstoel Koraal beton grijs

Stapelbare designstoel in chroom uitvoering met polypropyleen zitschaal.
Frame van verchroomd metaal
Zitschaal van hoogglans polipropyleen met koraalstructuur.
Stapelbaar tot 6 stuks.
Gewicht 5,80 kg, diepte 52 cm, breedte 47 cm, hoogte 81 cm, zithoogte 45 cm.
prijs: € 92,--

 

BR427 Bijzet stoel Iso
Zwart metalen frame, zwarte stoffen rug en zitting. Stapelbaar.
prijs: € 39,--

 

BR405 Bijzet stoel Milos
Zwart metalen frame, armleuningen, zwarte stoffen rug en zitting. Stapelbaar.
prijs: € 39,--

 

BR1608. Bijzet stoel Elite
Strak design. Deze stoelen zijn stapelbaar en hebben een flexibele rug. Standaard uitgevoerd met rij-koppeling.
Als optie is er een transportkar leverbaar, stoelen zijn stapelbaar tot 30 stuks. 
kleur: zwart, wit onderstel chroom
prijs: €69,--

 

 

 

 

1608 Transportkar tbv Elite stoelen.
Stapelbaar tot 30 stuks. 
kleur: zwart
prijs: € 119,--

BR419 bijzetstoel
Stevige 4-poot bijzet- vergaderstoel met rond buisframe, gestoffeerde zitting en rug leuning, kunststof armleggers. Stapelbaar.
Stoffering: zwart

BR419Z
Frame: zwart
prijs: € 72,--

BR419C
Frame: chroom
prijs: € 77,-
-

 

 

BR408. Bijzet sledestoel
Stevige bijzet- vergaderstoel met rond buisframe, gestoffeerde zitting en rug leuning, kunststof armleggers. Stapelbaar tot 5 stuks, chroom slede-onderstel. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Stoffering: zwart, blauw, rood.
prijs: € 99,--

 

Stoel Arena
Deze stoel is zonder armleggers, zithoogte 46 cm,breedte 49 cm,hoogte 80 cm
vierpoot frame, kuip polypropyleen, voorzien van vloerdoppen
, stapelbaar.Kantinestoelen zijn eindeloos inzetbaar, praktisch en stapelbaar. Doordat er verschillende kleurencombinaties mogelijk zijn, kunt u in iedere ruimte uw eigen sfeer creëren. De stoelen kunnen makkelijk gereinigd kunnen worden.
Kleuren onderstel: lichtgrijs, zwart, zilver, zilvergrijs hamerslag.
kuip kleuren: Antraciet, bordeaux, geel en blauw. Prijs chroom onderstel € 8,-- euro toeslag. Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

prijs  3360 € 26,--
prijs  3320 € 26,--

Stoel Napels
Kunststof zitting, Kuip standaard in de kleuren blauw, rood en antraciet. Verchroomd stalen frame 22mm. Stapelbaar (maximaal 20 stuks). Op aanvraag zijn eveneens andere kleuren leverbaar (alleen grote partijen)

prijs € 23,50

onderstel zwart
onderstel grijs

Stoel Milaan
Dik multiplex rug en zitting. Dikwandig buisframe. Geëpoxeerd stalen frame, breedte 45cm, hoogte 83cm, rug 20cm hoog. Stapelbaar (maximaal 12 stuks), Het buizenframe is leverbaar in de kleuren licht grijs(Ral 7035) en zwart (Ral9005).

prijs € 23,50

 

 

Stoel Easy
Deze stoel is een complete stoel die overal op haar plaats is, met een licht aluminium frame, en een gelamineerde blank beuken zitting en rugleuning. De stoel kan gestoffeerd worden (zitting en/of de rugleuning )en is ook met armleggers leverbaar. Zo bepaalt u zelf het uiterlijk van de stoel en de sfeer in de ruimte.
Uitvoering 3300 met kunststof zitting en rugleuning. Onderstel leverbaar in epoxykleur zwart, zilver, zilvergrijs hamerslag of lichtgrijs, Tegen meerprijs leverbaar in chroom, Ook leverbaar in andere kleuren, Degelijke uitvoering, zeer breed toepasbaar, Gemakkelijk in onderhoud/schoon te maken, Stapelbaar, tijdloos en mooi design.

prijs  3300 € 33,--
prijs  3306 € 37,--
Prijs chroom onderstel: € 8,-- euro toeslag.

Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

Kantinestoel Time Out zonder armleuning.
Uitvoering: Rugleuning en zitting hout. Rugleuning hout/zitting gestoffeerd. Zitting en rug gestoffeerd.
Kleuren onderstel: Lichtgrijs, Zwart, Zilver, zilvergrijs hamerslag.
Kleuren stof: Diverse. Afm: zithoogte 45,5cm, hoogte 84cm, breedte 47cm, diepte 55cm

prijs 3310 € 66,--
prijs 3312 € 92,--
prijs 3314 € 81,--
Prijs chroom onderstel:  € 8,-- euro toeslag.
Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

 

Stoel Time Out met armleuning
Uitvoering: Rugleuning en zitting hout. Rugleuning hout/zitting gestoffeerd. Zitting en rug gestoffeerd
Kleuren onderstel: lichtgrijs, zwart, zilver, zilvergrijs hamerslag.
Kleuren stof: Diverse. Afm: zithoogte 45,5cm, hoogte 84cm, breedte 61cm, diepte 55cm

prijs 3311 € 79,--
prijs 3313 € 105,--
prijs 3315 € 94,--
Prijs chroom onderstel:  € 8,-- euro toeslag.
Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

Stoel Cosmo 4450
De stoel Cosmo is met een vier poot onderstel die verkrijgbaar is in het lichtgrijs, zwart, zilver of chroom. Door het houten oppervlak is de stoel gemakkelijk schoon te maken. Doordat de stoel stapelbaar is kunt u deze gemakkelijk opbergen. Kleur zitting, blank beuken
Kleur onderstel: lichtgrijs, zwart, zilver, zilvergrijs hamerslag
afm.: zithoogte: 49cm, hoogte: 86cm, breedte: 50cm, diepte: 56cm

prijs € 82,--
prijs chroom onderstel:  € 8,-- euro toeslag
Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

Stoel Cosmo 4454
De stoel Cosmo is met een slede onderstel die verkrijgbaar is in het lichtgrijs, zwart, zilver of chroom. Het slede onderstel zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Door het houten oppervlak is de stoel gemakkelijk schoon te maken. Kleur zitting:  Blank beuken. Kleur onderstel: Lichtgrijs, Zwart, Zilver, zilvergrijs hamerslag. Afm.: zithoogte 47 cm, hoogte 88,5 cm, breedte 42 cm, diepte 50,5 cm

prijs 4454 € 94,--
prijs 4455 € 101,--
prijs chroom onderstel € 10,-- euro toeslag

 

Stoel Sempre
De stoel Sempre is een robuuste stoel die in diverse uitvoeringen geleverd kan worden. Zo is de stoel te leveren met een houten zitting of een met stof beklede zitting. De stoel kan met een koppeling worden geleverd zodat de stoel ideaal geschikt is voor om in een grote ruimte aan elkaar te plaatsen. Ideaal geschikt als zaalstoel, kantinestoel en/of kerkstoel. uitvoering: geheel blank beuken, zitting gestoffeerd met blank beuken rugleuning. Kleuren onderstel: Lichtgrijs, Zwart, Zilver, Grijs hamerslag. Kleuren stof: Diverse. Afm: zithoogte 45cm, hoogte 85cm, breedte 50cm, diepte 58cm.

prijs 4470 € 114,--
prijs 4471  € 132,--
prijs 4472 € 158,--

Prijs chroom onderstel € 8,-- euro toeslag.

Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

Kantinestoel Sempre
De stoel Sempre is een robuuste stoel die in diverse uitvoeringen geleverd kan worden. Zo is de stoel te leveren met een houten zitting of een met stof beklede zitting. De stoel kan met een koppeling worden geleverd zodat de stoel ideaal geschikt is voor om in een grote ruimte aan elkaar te plaatsen. Ideaal geschikt als zaalstoel, kantinestoel en/of kerkstoel. uitvoering: geheel blank beuken, zitting gestoffeerd met blank beuken rugleuning. Kleuren onderstel: Lichtgrijs, Zwart, Zilver, Grijs hamerslag. Kleuren stof: Diverse. Afm: zithoogte 45cm, hoogte 88cm, breedte 60cm, diepte 56cm.

prijs 4460 € 121,--
prijs 4461  € 140,--
prijs 4463  € 184,--

Prijs chroom onderstel € 8,-- euro toeslag.

Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

Stoel-082
Volledig van kunststof, Voor zowel binnen als buiten, Lichtgewicht, Hoog stapelbaar, Met vaste armleggers, In de kleuren Wit, Donker antraciet, Rood, Oranje, Groen en Zwart

prijs € 43,--

 

Stoel-080
Volledig van kunststof, Voor zowel binnen als buiten, Lichtgewicht, Hoog stapelbaar, Zonder armleggers,In de kleuren Wit, Donker antraciet, Groen, Oranje en Rood
prijs € 37,--

BRJIL Design stoel

 • Stapelbare designstoel
 • Gemaakt van recyclebaar en kleurecht polypropyleen
 • Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik door de geranodiseerde poten
 • Stapelbaar tot 6 stuks
 • Leverbaar in 8 moderne kleuren.
 • Op bestelling levertijd ca 3 weken
 • Wordt gemonteerd geleverd!
 • Frame kleur aluminium

In 8 verschillende kleuren leverbaar: ivoor, oranje, rood fel, donkergroen, blauw, pistache, antraciet, grijs.

prijs: € 66,--

BRoil Designstoel

 • Stapelbare designstoel
 • Gemaakt van recyclebaar en kleurecht polypropyleen
 • Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik door de geanodiseerde poten
 • Stapelbaar tot 4 stuks
 • Leverbaar in 8 moderne kleuren. Ivoor, oranje, rood, pistache, blauw, antraciet,mokka en lichtgrijs
 • Op bestelling levertijd ca 3 weken
 • Wordt gemonteerd geleverd!

prijs: €86,--

BR04920ST Design Barkruk

 • Stapelbare designbarkruk
 • Voorzien van chroom frame
 • Zithoogte: 75cm.
 • Leverbaar in 4 kleuren; groen, wit, grijs en zwart

prijs: €99,--

BRW7522 Design barkruk

 • Stapelbare barkruk
 • Gemaakt van recyclebaar en kleurecht polypropyleen
 • Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik door de geanodiseerde aluminium poten
 • Stapelbaar tot 4 stuks
 • Leverbaar in 6 moderne kleuren: ivoor, oranje, rood, pistache, blauw en antraciet
 • Op bestelling levertijd ca 3 weken
 • Wordt gemonteerd geleverd!

prijs: € 146,--

BR0606BK  Barkruk

 • Vierkante barkruk 34x34cm
 • wit/wit of zwart/zwart
 • Hoogte 80cm

prijs: €123,--

nieuw & z.g.a.n. kantoormeubilair