stoelen

Bureaustoel Timo
Verchroomd onderstel en kruisvoet, zwart gestoffeerde rug en zitting, hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic, verstelbare rugleuning, in hoogte verstelbare armleggers, kantelbare zitting, 2 jaar garantie

VD04101MA  prijs: €178,--

 

Bureaustoel Robin
Zwarte kunststof kruisvoet. Zwart gestoffeerde rug en zitting. Hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic. Verstelbare rugleuning. In hoogte verstelbare armleggers. Schuifzitting. Kantelbare zitting. 2 jaar garantie.

VD665326MA   prijs: €192,--

 

Bureaustoel Victory
Zwarte kunststof kruisvoet, stof zwart, 3-weg verstelbaar free-float mechaniek, zit/schuif zitting, instelbare armleggers, 2 jaar garantie.

PQ422  prijs: € 189,--

 

Bureaustoel Rafaël

Verchroomde kruisvoet, verkrijgbaar in Zwart of Wit kunstleder, hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic, veerkracht instelling, vaste armleggers, kantelbare zitting en rug, wielen geschikt voor tapijt, 2 jaar garantie

VD669806MA  prijs: € 218,--

 

 

Bureaustoel Max
Zwarte Netwave rug en zwart gestoffeerde zitting, verchroomde kruisvoet, hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic, in hoogte verstelbare armleggers, kantelbare zitting, 2 jaar garantie

VD665381MA  prijs: €224,--

 

Bureaustoel Simba
Zwart gestofferde zitting en rugleuning. Schuifzitting. Hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic
In hoogte verstel. bare armleggers. Kunststof kruisvoet. Synchroon techniek. Gewichtsregeling. Wielen geschikt voor harde als voor zachte vloer, 3 jaar garantie. Conform EN-1335

VD35320MA  prijs: € 278,--

Bureaustoel BR706 zwart  
Conform EN-1335 norm!
Rug en zit synchroonverstelbaar. Gewichts instelling synchroon. Aluminium gepolijst voetkruis. In hoogte-instelbare lendesteun. Zitting uitschuifbaar (5cm). Zit hoogte verstelbaar (49-62cm). Zitvlak breedte 46,5cm. Totale breedte 58cm met armleggers.
TUV/TNO goedgekeurd, GS en EN 1335 gecertificeerd.
Zitting zwart stof, rug zwart netwave.
VD35701MA  Normale prijs € 340,-
Speciale aanbieding: € 299,-

Bureaustoel BR707
In hoogte verstelbare gestoffeerde rug
In diepte verstelbare lendensteun
Gestoffeerde comfort zitting
In hoogte, breedte (36 - 51 cm) en diepte verstelbare ergonomische rechte 4D armleggers
Armleggers voorzien van in diepte instelbare brede PU opdek met slider
Donati Tension Synchroonmechaniek met gewichtsregeling
Schuifzitting 10 cm instelbaar
Chroom onderstel
Multifunctionele wielen
Arbo norm NPR-1813
VD35801MA  prijs € 360,-

Bureaustoel BR706 wit
Conform EN-1335 norm!
Rug en zit synchroonverstelbaar. Gewichts instelling synchroon. Aluminium gepolijst voetkruis. In hoogte-instelbare lendesteun. Zitting uitschuifbaar (5cm). Zit hoogte verstelbaar (49-62cm). Zitvlak breedte 46,5cm. Totale breedte 58cm met armleggers.
TUV/TNO goedgekeurd, GS en EN 1335 gecertificeerd.
Zitting zwart stof, rug wit netwave.
VD35701MA  prijs € 370,-

BE6402
De Be Fine is de perfecte stoel voor de prijsbewuste klant. De Be Fine voelt goed, oogt goed en is goed voor je portemonnee. De organisch vormgegeven stoel waarvan de rug voorzien is van een geïntegreerde lendesteun past in ieder interieur. Voor 95% van de mensen binnen een organisatie zit deze stoel comfortabel en is hij goed in te stellen. De stoel geeft optimale steun in iedere zithouding als de gewichtsinstelling op de juiste tegendruk is ingesteld.De stoel is genormeerd volgens de NEN-EN-1335.
Onderstel:
Wielen volgens de EN-DIN-12529 norm. Kunststof voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA X5.1 no.8 norm. Zithoogte verstelling van 40-53 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer.
Zitting:Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. Synchroon zitmechaniek met negatieve zithoek instelling. Zit diepte verstelling van 6 cm. Semi automatische gewichtsinstelling. Rug: Ergonomisch vormgegeven 3D netweave rug. Geïntegreerde in hoogte verstelbare lendensteun. Veiligheidsblokkering. 

Opties :
Diverse soorten armleggers
3D gekleurde netweave.
Beklede netweave rug.
Gasveren voor diverse zit hoogtes.
Voetenring.
Aluminium gepolijst voetenkruis.
Zacht geremde wielen.

Prijs vanaf € 307,--


BE2477
De Be Sure is een echte allemansvriend. Feitelijk de Be Proud maar dan voorzien van een gepolsterde en gestoffeerde rugleuning en dus niet voorzien van een 3D netweave rugleuning. Voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie is de Be Sure perfect in te stellen. De stoel geeft optimale steun in iedere zithouding en stimuleert daardoor dynamisch zitten . De stoel past zich aan de gebruiker aan en niet andersom.De stoel is genormeerd volgens de NEN-EN-1335 en NPR-1813. onderstel: Wielen volgens de EN-DIN-12529 norm. Kunststof voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA X5.1 no.8 norm. Zit hoogte verstelling van 40-53 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer. Zitting: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. Synchroon zit mechaniek met negatieve zithoek instelling. Zit diepte verstelling van 10 cm. Semi automatische gewichtsinstelling. Rug: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. Rug in hoogte verstelbaar. Ergonomisch vormgegeven rug. Veiligheidsblokkering. 

Opties :
Diverse soorten armleggers
Gasveren voor diverse zit hoogtes.

Voetenring.
Aluminium gepolijst voetenkruis.
Zacht geremde wielen.

 Prijs vanaf €364,--

BE2513
De Be Proud 200 is de ultieme projectstoel die zich moeiteloos aanpast aan ieder interieur en aan iedere gebruiker. Voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie is deze stoel perfect in te stellen. De stoel geeft optimale steun in iedere zithouding en stimuleert daardoor dynamisch zitten. De stoel past zich aan de gebruiker aan en niet andersom! De Be Proud wordt duurzaam geproduceerd en de gebruikte onderdelen bestaan voornamelijk uit gerecycled aluminium en gerecycled polypropyleen. De toegepaste en tevens gemakkelijk vervangbare stoffen nemen wij af van de bekende Europese marktleiders die net als wij milieu hoog in het vaandel hebben staan. De stoel nemen wij na de economische levensduur graag terug om te demonteren en alle onderdelen te recyclen of een tweede leven te kunnen geven. De stoel is genormeerd volgens de NEN-EN-1335 en 1813-NPR (model 200). Onderstel: Wielen volgens de EN-DIN-12529 norm. Kunststof voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA X5.1 no.8 norm. Zithoogteverstelling van 40-53 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer. (model 100). Zithoogteverstelling van 41-55 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer. (model 200) Zitting: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. Synchroon zitmechaniek met negatieve zithoek instelling. Zitdiepteverstelling van 10 cm. Semi automatische gewichtsinstelling. Rug: Ergonomisch vormgegeven 3D netweave rug. Geïntegreerde lendensteun. Veiligheidsblokkerin
g.

Opties :
3D gekleurde netweave rug.
Gebreide netweave rug met in diepte verstelbare lendensteun.
Beklede netweave rug.
Neksteun.
Gasveren voor diverse zithoogtes.
Voetenring
Aluminium gepolijst voetenkruis.

 Prijs vanaf € 478,--

BE2713
De Be Proud  300 is de Off-White versie van de Be Proud 200 lijn. Ook deze stoel past zich moeiteloos aan in ieder interieur en aan iedere gebruiker. Een echte allemansvriend die voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie perfect in te stellen is. De stoel geeft een optimale steun in iedere zithouding en introduceert daardoor dynamisch zitten op een manier dat de stoel zich aanpast aan de gebruiker en niet andersom! De Be Proud wordt duurzaam geproduceerd en de gebruikte onderdelen bestaan uit voornamelijk gerecycleerd aluminium en gerecycled PP. De toegepaste en tevens gemakkelijk vervangbare stoffen nemen wij af van de bekende Europese marktleiders die net als wij milieu hoog in het vaandel hebben staan. De stoel nemen wij na de economische levensduur graag terug om te demonteren en zodoende alle onderdelen te recycleren of een tweede leven te kunnen geven. De stoel is genormeerd volgens de NEN-EN-1335 en NPR-1813. Onderstel: Mutifunctionele wielen volgens de EN-DIN-12529 norm. Aluminium gepolijst voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA X5.1 no.8 norm. Zithoogteverstelling van 41-55 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer. Zitting: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. Synchroon zitmechaniek met negatieve zithoek instelling. Zitdiepteverstelling van 10 cm. Semi automatische gewichtsinstelling. Rug: Off-white frame. Ergonomisch vormgegeven 3D zwarte of witte netweave rug. Geïntegreerde lendensteun. Veiligheidsblokkering.
Opties :
3D gekleurde netweave.
Gebreide netweave rug met in diepe verstelbare lendensteun.
Special Web netweave.
Beklede netweave.
Gasveren voor diverse zithoogtes.
Aluminium RAL7035 voetenkruis.

 Prijs vanaf €566,--

BE3502
De Be Noble is een tijdloze stoel die zit als een maatkostuum. Een elegante en intelligente stoel met een tijdloze vormgeving. Het is een stoel die zeer goed persoonlijk in te stellen is waardoor deze voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie inzetbaar is. De stoel geeft een stevige, actieve zithouding. Door de eenvoudige bediening van alle knoppen is de stoel als een maatkostuum individueel te optimaliseren. De Be Noble wordt duurzaam geproduceerd en de gebruikte onderdelen bestaan voornamelijk uit gerecycled aluminium en gerecycled PP. De toegepaste en tevens gemakkelijk vervangbare stoffen nemen wij af van de bekende Europese marktleiders die net als wij milieu hoog in het vaandel hebben staan. De stoel nemen wij na de economische levensduur graag terug om te demonteren en  alle onderdelen te recyclen of een tweede leven te kunnen geven. De stoel is genormeerd volgens de NEN-EN-1335. Onderstel: Wielen volgens de EN-DIN-12529 norm. Kunststof voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA X5.1 no.8 norm. Zithoogteverstelling van 40-53 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer. Zitting: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. A-Synchroon zitmechaniek. Zitdiepteverstelling van 7 cm. Gewichtsinstelling Rug: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk Rug in hoogte verstelbaar. Ergonomisch vormgegeven rug. Veiligheidsblokkering.

Opties :
Extra hoge rug voorzien van geïntegreerde hoofdsteun.
Gasveren voor diverse zithoogtes.
Aluminium gepolijst voetenkruis.

 Prijs vanaf € 436,--

BE1813/03ZW Gouda
De Gouda bureaustoel voldoet aan alle NEN-EN-1335 en NPR-1813 eisen. Een aantal van deze eisen zijn: zithoogte verstelbaar, zit diepte verstelbaar, armsteun in hoogte verstelbaar, afstand tussen de armleggers verstelbaar,
Onderstel:
ŒWielen volgens de EN-DIN-12529 norm.
ŒZwart kunststof voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA
X5.1 no.8 norm.
ŒZithoogteverstelling d.m.v. EN-DIN-4551 geteste
veilige gasveer.
Zitting:
ŒDiverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk.
ŒSynchroon zitsysteem met negatieve zitneig.
ŒStandaard zitdiepteverstelling van 10 cm.
ŒGewichtsinstelling.
Rug:
ŒDiverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk.
ŒRug in hoogte verstelbaar.
ŒErgonomisch vormgegeven rug.
ŒVeiligheidsblokkering.
Armleggers:
Œ4-D armleggers (03ZW) in hoogte,breedte,diepte
en hoek verstelbaar met een hard kunststof
opdek en een zwarte kunststof beugel.
v.a. prijs € 440,-

Bureaustoel 777
Design bureaustoel met
volledige NPR 1813 en EN 1335  TNO goedkeuring. Netwave rugleuning in zwart, zwart stoffen zitting, zitdiepte instelling 10 cm, in hoogte en diepte verstelbare lendesteun, royale verstelbare armleggers met zachte opdek, chroom voetkruis.
PQ777NPR    prijs: €489,--

Bureaustoel Manager leer
Zwart leer. Alu gepolijst voetenkruis. Zit diepte verstelling. Zithoogte verstelling Synchroon mechaniek met zit-
neiginstelling.
GewichtsinstellingIn hoogte instelbare armleuningen

VDRVDF1  prijs: € 595,--

Directiestoel Laren
Zwart leer. Chroom voetkruis. Zithoogte verstelling. Rug in hoogte verstelbaar. Zitdiepte verstelling. Gewichtsinstelling. A-synchroon zit systeem, 4D armleggers volledig instelbaar

Volledig conform NEN-EN 1335 norm.

BE3502H/LEDZW prijs € 803,--

De Solo

met de nieuwe solo komt er meer beweging in kantoor. zitten en staan gecombineerd.
de SOLO is een complete nieuwe ontwikkeling, de basis van de gezondheidsbevorderende technologie is de bewezen Ergo Balance Techniek die zowel in de voet als onder de zitting is gemonteerd.
de verschillende leverbare hoogtes maken hem goed inzetbaar als bijzet krukje voor een korte bespreking of als zit/sta hulp bij uw zit/sta werkplek.

de solo is leverbaar in 6 aantrekkelijke kleuren.

RO3810EBS2  prijs € 399,--

Bureaustoel RO1050EB
Ergo Balance-synchroonmechaniek zijdelingse “snelverstel” voor veerkracht instelling op lichaamsgewicht. Optioneel Ergo Balance bewegingsmodule op gewicht instelbaar en nagenoeg te blokkeren ( EB plus). Zitdiepte instelling, Zitneig instelling, Rughoogte instelbaar, Zithoogte instelbaar d.m.v. veiligheidsgasveer, Kunststof voetkruis zwart, Dubbele harde wielen (standaard), eventueel zachte wielen. DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

prijs vanaf € 496,-

Bureaustoel RO4020EB
Ergo Balance-synchroonmechaniek zijdelingse “snelverstel” voor veerkracht instelling op lichaamsgewicht.Optioneel Ergo Balance bewegingsmodule op gewicht instelbaar en nagenoeg te blokkeren ( EB plus).Zitdiepte instelling.Zitneig instelling.Rughoogte instelbaar.Zithoogte instelbaar d.m.v. veiligheidsgasveer.Aluminium gepolijst voetenkruis.Dubbele harde wielen (standaard), eventueel zachte wielen.DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

prijs vanaf € 746,--

Bureaustoel ROXP4015S1
M
et S1 Comfort synchroon mechaniek. Middelhoge rugleuning in hoogte verstelbare 103-123 cm
Alleen leverbaar in stofgroep 0 Bondai. Zijdelingse draaiknop voor tegendruk op gewichtsinstellingS1 mechaniek standaard met zitdiepte instelling Zithoogte instelbaar d.m.v. veiligheidsgasveer Kunststof voetkruis, zwart, Dubbele harde wielen (standaard), eventueel zachte wielen DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office. 5 jaar garantie

prijs vanaf €546,--

Bureaustoel RO4015EB
Ergo Balance-synchroon mechaniek zijdelingse “snelverstel” voor veerkracht instelling op lichaamsgewicht.Optioneel Ergo Balance bewegingsmodule op gewicht instelbaar en nagenoeg te blokkeren ( EB plus). Zitdiepte instelling. Zitneig instelling. Rughoogte instelbaar.Zithoogte instelbaar d.m.v. veiligheidsgasveer. Aluminium gepolijst voetenkruis. Dubbele harde wielen (standaard), eventueel zachte wielen.DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office. 

prijs vanaf  € 726,-- incl armleggers

Softwielen bureaustoel tbv hardevloer
Speciale set van 5 wielen voor harde vloeren. Pen 11mm, Set van 5 stuks, 50mm doorsnee

VD02005WS prijs: € 12,-- (set 5 stuks)

Softwielen bureaustoel tbv hardevloer
Speciale set van 5 wielen voor harde vloeren, Pen 11mm, 65mm doorsnee.
VDMF60mm 
prijs: € 22,-- (set 5 stuks)

Vergaderstoel BR01
Verchroomd slede frame, zwarte kunststof armleggers, gestoffeerde zitting en rugleuning. Stofkleuren leverbaar: zwart, rood, bordeaux en blauw
PQMAGENTIX 
prijs: € 139,--

Vergaderstoel SVK
Multi inzetbare vergader - en bijzetstoel
Comfortabel zitcomfort. Gestoffeerd in PU bekleding
Onderstel in zwart. Met kunststof vloerdoppen
Leverbaar in: Zwart, Donkergrijs, Lichtgrijs, Bruin, Cognac, Wit

PQSVK853  Prijs: 120,--

Vergaderstoel Rafaël
Verchroomd slede model, kunstlederen zitting, verkrijgbaar in zwart of wit
.

in wit
VD669806CW  prijs: € 174,--

in zwart
VD669806CZ  prijs: € 174,--

Vergaderstoel
Verrijdbare fauteuil in zwart kunstleder, Mooie vergaderstoel met hoge rug.
VD04302MA 
prijs: €210,--

Vergaderstoel
Verrijdbare fauteuil in zwart kunstleder, Mooie vergaderstoel met hoge rug.

PQMARCO  prijs: €238,--

Vergaderstoel Ceres
Zeer comfortabele sledestoel met armleggers, Verchroomde slede, Keuze uit zwarte stoffen of kunstlederen bekleding
zwarte stoffering
VD04802MAZ prijs: €169,--
zwart leatherlook
VD04802MAS prijs: €169,--

Vergaderstoel Thalitha
Mooie vergaderstoel in zwart kunstleder, Met verchroomd slede frame en armleggers.  zwart leatherlook.
VD70004MA  prijs: €260,--

Vergaderstoel Rafaël
Modern vormgegeven slede frame fauteuil welke multifunctioneel ingezet kan worden. De stoel heeft een zwart, metalen slede frame welke is voorzien van authentieke bakelieten armleggers. Het geheel is gestoffeerd in kunstleder en voorzien van anti-kanteldopjes aan de voorzijde. verkrijgbaar in cognac en grijs.
SI3000482  prijs: €198,--

Vergaderstoel / bijzetstoel Delta
De Delta is klassieker. Een chroom sledeframe. Zowel de rugleuning als de armsteunen zijn bekleed met tuigleder.
verkrijbaar in wit en zwart

SI3000061   prijs: €106,--

Vergaderstoel BR706
Standaard voorzien van verchroomd slede frame, met armleggers, Stoffen zitting en netwave rug in de kleur zwart.

VD35702MA   prijs: €274,--

Vergader- / bijzetstoel
De S10 is een krachtig, stijlvol en toch comfortabele ergonomische vergader-/bijzetstoel. Rug en zitting gestoffeerd, achterzijde rug voorzien van kunststof kap, standaard chroom onderstel en stapelbaar. In diverse kleuren leverbaar
optie:
achter zijde gestoffeerd

NPSTS101  prijs vanaf € 175,--

Ronde kruk laag model
In hoogte verstelbaar van 39 tot 52 cm. PU-kunststof zitting. Zwarte kruisvoet. Werkbladhoogte: 69-85 cm

VD04106LT  prijs: € 92,--

Ronde kruk hoog model
In hoogte verstelbaar van 53 tot 79 cm. PU-kunststof zitting, Met voetring. Zwarte kruisvoet met glijdoppen. Werkbladhoogte: 84-109 cm.

VD04105HT  prijs: € 140,--

Zadel werkstoel
Verrijdbare werkstoel zadel model. In hoogte verstelbaar van 43 tot 54 cm. Zithoek verstelling. PU-kunststof zitting. Zwarte kruisvoet. Werkbladhoogte: 69-85cm.

VD04105HT  prijs: € 148,--

Multifunctionele werkstoel
Met hoogwaardig polyurethaan zitting en rug, Hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic van 58 tot 79 cm. Voetring in hoogte verstelbaar. Rug in hoogte te verstellen, van voor naar achteren en onder een hoek te plaatsen, Chroom onderstel met zwarte kruisvoet

VD04103WS  prijs: € 188,--

Style 4412
Style 4413

Style 4412-4413
De stoel Style is een mooie kantinestoel met een uniek design slede frame. U heeft de keuze uit 16 verschillende stijlvolle kleuren. Standaard wordt de stoel geleverd zonder armleuningen. De stoel is voorzien van een slijtvaste stof zodat de stoel geschikt is voor dagelijks gebruik. Kleuren onderstel: lichtgrijs, zwart, zilver, zilvergrijs hamerslag. Chroom onderstel op aanvraag. Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

DV4412  prijs  € 92,--
DV4413  prijs  € 107,--

Bijzet stoel
Eenvoudige en sterke kantinestoel. Frame met epoxy coating afgewerkt, 2,2 cm rond stalen frame. Beuken houten zitting en rug afgewerkt met transparante lak, hout dikte 0,8 cm. Stoelen zijn stapelbaar (maximaal 15 stoelen per stapel).
Frame is leverbaar in diverse kleuren: grijs (Ral 7035), zwart (Ral 9005) of aluminium (Ral 9006).
CECS03 prijs €  34,00

 

 

Bijzet stoel Stef
De Designstoel is een stoel met een moderne uitstraling en een verchroomd metalen frame. de zit-/rugschaal is gemaakt van hoogglans polypropyleen in een koraal structuur. Stapelbaar tot 6 stuks. In de volgende kleuren verkrijgbaar: betongrijs, blauw, geel groen, wit, zand en zwart.
VD04920ST  prijs: €110,--

Bijzet stoel Iso
Zwart metalen frame, zwarte stoffen rug en zitting. Stapelbaar.
VD04062ZW  prijs: € 40,--

 

Bijzet stoel Milos
Zwart metalen frame, armleuningen, zwarte stoffen rug en zitting. Stapelbaar.
VD19301MA  prijs: € 47,--

 

Vergaderstoel
Strak design. Deze stoelen zijn stapelbaar en hebben een flexibele rug. Standaard uitgevoerd met rij-koppeling.
Als optie is er een transportkar leverbaar, stoelen zijn stapelbaar tot 30 stuks. 
kleur: zwart, wit onderstel chroom
PQELITE804   prijs: €78,--

 

Transportkar tbv Elite stoelen.
Stapelbaar tot 30 stuks. 
kleur: zwart
PQELITE/troll804   prijs: € 172,--

Vergaderstoel
Stevige 4-poot bijzet- vergaderstoel met rond buisframe, gestoffeerde zitting en rug leuning, kunststof armleggers. Stapelbaar.
Stoffering:
Frame: zwart
PQBOLZANO prijs: € 93,--

Frame: chroom
PQBOLZANOCHR 
prijs: € 105,-
-

Kantine stoel MX-HPL
De MX is een zwarte kantinestoel waarvan het uiterlijk is gebaseerd op oude schoolstoelen. De stoel is voorzien van een robuust metalen frame. De zit-/rugschaal is gemaakt van multiplex met krasvaste HPL-afwerking. De rugleuning en de zitting zijn gemonteerd met stevige popnagels. De MX is stapelbaar tot 8 stuks. ook verkrijgbaar in het wit.


Prijs € 78,--

Pure 3320
Pure 3321

Pure 3320-3321
Deze stoel is zonder armleggers, zithoogte 46 cm,breedte 49 cm,hoogte 80 cm
vierpoot frame, kuip polypropyleen, voorzien van vloerdoppen
, stapelbaar.Kantinestoelen zijn eindeloos inzetbaar, praktisch en stapelbaar. Doordat er verschillende kleurencombinaties mogelijk zijn, kunt u in iedere ruimte uw eigen sfeer creëren. De stoelen kunnen makkelijk gereinigd kunnen worden.
Kleuren onderstel: lichtgrijs, zwart, zilver, zilvergrijs hamerslag.
kuip kleuren: Antraciet, bordeaux, geel en blauw. Prijs chroom onderstel € 8,-- euro toeslag. Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

DV3320  prijs  € 26,--
DV3321  prijs  € 48,--

antraciet
bordeaux rood
blauw

Stoel Napels
Kunststof zitting, Kuip standaard in de kleuren blauw, rood en antraciet. Verchroomd stalen frame 22mm. Stapelbaar (maximaal 20 stuks). Op aanvraag zijn eveneens andere kleuren leverbaar (alleen grote partijen)

prijs € 23,50

DR NO Designstoel
Stoel Dr. NO is inmiddels bekend omdat de adjectieven functioneel en mooi hier perfect samengaan. Heeft geen problemen met thermische extremen; hiervan kunnen er maximaal 4 op elkaar gestapeld worden en de stoel is gekend voor het gemak van de kuipstoel, elegant design, functionaliteit, gemakkelijke reiniging en voor het brede kleurengamma. de materialen en het gebruiksgemak zorgen ervoor dat stoel Dr. NO buiten gebruikt kan worden en ook heel mooi past in hotels, restaurants of bars.Kleuren: Waswit, licht groen, venkelgroen, warm grijs, licht oranje en lavendelgrijs
prijs: € 187,--

Maui Designstoel
Stoel Maui van Vico Magistretti is een enorm veelzijdig ontwerp. De elegante lijn, de soberheid van de kleuren en het gebruiksgemak maken van de Maui-stoel een enorm veelzijdig voorwerp,
De Maui Stoel vormen een familie die rijk is aan vele kleurvarianten en formele varianten, die kunnen voldoen aan specifieke vereisten in gemeenschappelijke ruimtes zoals kantoren, laboratoria,wachtkamers, bars en restaurants, vergader- en conferentieruimtes of aan vereisten voor privéruimtes zoals de eetkamer, de kinderkamer of de studeerkamer.
Het geheel ‘zitgedeelte-rugleuning’ in polyproyleen is vastgemaakt aan een verchroomde stalen structuur. Dankzij het design kunnen er tot 7 Maui-stoelen op elkaar gestapeld worden. De Stoel Maui is beschikbaar met of zonder armsteun in dezelfde kleur als de zitting.
prijs:zonder armleuning € 153,--
prijs: met arm leuning      € 197,--

onderstel zwart
onderstel grijs

Bijzet stoel
Dik multiplex rug en zitting. Dikwandig buisframe. Geëpoxeerd stalen frame, breedte 45cm, hoogte 83cm, rug 20cm hoog. Stapelbaar (maximaal 12 stuks), Het buizenframe is leverbaar in de kleuren licht grijs(Ral 7035) en zwart (Ral9005).

VD03001SS  prijs €37,--

 

 

Pure 3300
Pure 3301

Pure 3300-3301
Dit is een complete stoel die overal op haar plaats is, met een licht aluminium frame, en kunststof  zitting en rugleuning, en is ook met armleggers leverbaar. Zo bepaalt u zelf het uiterlijk van de stoel en de sfeer in de ruimte.
Onderstel leverbaar in epoxykleur zwart, zilver, zilvergrijs hamerslag of lichtgrijs, Tegen meerprijs leverbaar in chroom. Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

DV3300  prijs € 37,--
DV3301  prijs € 51,--

Pure 3306
Pure 3307

Pure 3306-3307
Dit is een complete stoel die overal op haar plaats is, met een licht aluminium frame, en houten  zitting en rugleuning, en is ook met armleggers leverbaar. Zo bepaalt u zelf het uiterlijk van de stoel en de sfeer in de ruimte.

Onderstel leverbaar in epoxykleur zwart, zilver, zilvergrijs hamerslag of lichtgrijs, Tegen meerprijs leverbaar in chroom. Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

DV3306  prijs  € 38,--
DV 3307 prijs  € 52,--

Pure 3310
Pure 3311

Pure 3310-3311
Uitvoering: Rugleuning en zitting hout.
Kleuren onderstel: Lichtgrijs, Zwart, Zilver, zilvergrijs hamerslag. Prijs chroom onderstel:  op aanvraag
Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

 

DV3310  prijs €66,--
DV3311  prijs  €80,--

Pure 3314
Pure 3315

Pure 3314-3315
Uitvoering: hoten Rugleuning en zitting gestoffeerd.
Kleuren onderstel: Lichtgrijs, Zwart, Zilver, zilvergrijs hamerslag. Prijs chroom onderstel:  op aanvraag
Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

DV3314  prijs  € 81,--
DV3315  prijs  € 95,--

Style 4470
Style 4471

Style 4470-4471
Style  is een robuuste stoel . De stoel is met  met een houten zitting.  De stoel kan met een koppeling worden geleverd zodat de stoel ideaal geschikt is voor om in een grote ruimte aan elkaar te plaatsen. Ideaal geschikt als zaalstoel, kantinestoel en/of kerkstoel. uitvoering: geheel blank beuken. Kleuren onderstel: Lichtgrijs, Zwart, Zilver, Grijs hamerslag.  Afm: zithoogte 45cm, hoogte 85cm, breedte 50cm, diepte 58cm. Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

DV4470  prijs  € 114,--
DV4471  prijs   € 132,--

Style 4460
Style 4461

Style 4460-4461
Style  is een robuuste stoel . De stoel is met  met een houten zitting.  De stoel kan met een koppeling worden geleverd zodat de stoel ideaal geschikt is voor om in een grote ruimte aan elkaar te plaatsen. Ideaal geschikt als zaalstoel, kantinestoel en/of kerkstoel. uitvoering: geheel blank beuken. Kleuren onderstel: Lichtgrijs, Zwart, Zilver, Grijs hamerslag.  Afm: zithoogte 45cm, hoogte 85cm, breedte 50cm, diepte 58cm. Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

DV4460  prijs  € 121,--
DV4461  prijs   € 140,--

Stoel Bianca
Volledig van kunststof, Voor zowel binnen als buiten, Lichtgewicht, Hoog stapelbaar, Met vaste armleggers, In de kleuren Wit, Donker antraciet, Rood, Oranje, Groen en Zwart

VDBR1  prijs € 44,--

Stoel Laura
Volledig van kunststof, Voor zowel binnen als buiten, Lichtgewicht, Hoog stapelbaar, Zonder armleggers,In de kleuren Wit, Donker antraciet, Groen, Oranje en Rood
VDLR1
prijs € 39,--

Design stoel Jamy
Stapelbare designstoel. Gemaakt van recyclebaar en kleurecht polypropyleen. Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik door de geranodiseerde poten. Stapelbaar tot 6 stuks. Leverbaar in 8 moderne kleuren.. Op bestelling levertijd ca 3 weken. Wordt gemonteerd geleverd!. Frame kleur aluminium.
In 8 verschillende kleuren leverbaar: ivoor, oranje, rood fel, donkergroen, blauw, pistache, antraciet, grijs.
VDJ1L 
prijs: € 66,--

Designstoel Olli
Stapelbare designstoel. Gemaakt van recyclebaar en kleurecht polypropyleen. Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik door de geanodiseerde poten. Stapelbaar tot 4 stuks. Leverbaar in 8 moderne kleuren. Ivoor, oranje, rood, pistache, blauw, antraciet,mokka en lichtgrijs. Op bestelling levertijd ca 3 weken.Wordt gemonteerd geleverd!
VDO1L 
prijs: €86,--

Design Barkruk Stef
Stapelbare designbarkruk. Voorzien van chroom frame. Zithoogte: 75cm.. Leverbaar in 4 kleuren; groen, wit, grijs en zwart

VD04921BST  prijs: €128,--

Design barkruk Winny
Stapelbare barkruk. Gemaakt van recyclebaar en kleurecht polypropyleen. Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik door de geanodiseerde aluminium poten. Stapelbaar tot 4 stuks. Leverbaar in 6 moderne kleuren: ivoor, oranje, rood, pistache, blauw en antraciet. Op bestelling levertijd ca 3 weken.Wordt gemonteerd geleverd!

VDW7522  prijs: € 146,--

Barkruk Kim
Vierkante barkruk 34x34cm. wit/wit of zwart/zwart. Hoogte 80cm

VD0606BK prijs: €123,--

wit/chroom of zwart/chroom
VD0606BKC  prijs: €130,--

nieuw & z.g.a.n. kantoormeubilair