stoelen

BR04101MA bureaustoel Timo
Verchroomd onderstel en kruisvoet, zwart gestoffeerde rug en zitting, hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic, verstelbare rugleuning, in hoogte verstelbare armleggers, kantelbare zitting, 2 jaar garantie

prijs: € 169,--

 

BR665326MA  Bureaustoel Robin
Zwarte kunststof kruisvoet. Zwart gestoffeerde rug en zitting. Hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic. Verstelbare rugleuning. In hoogte verstelbare armleggers. Schuifzitting. Kantelbare zitting. 2 jaar garantie.

prijs: € 178,--

 

BR422  Bureaustoel Victory
Zwarte kunststof kruisvoet, stof zwart, 3-weg verstelbaar free-float mechaniek, zit/schuif zitting, instelbare armleggers, 2 jaar garantie.

prijs: € 189,--

 

BR665381MA  Bureaustoel Max
Zwarte Netwave rug en zwart gestoffeerde zitting, verchroomde kruisvoet, hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic, in hoogte verstelbare armleggers, kantelbare zitting, 2 jaar garantie
prijs: € 199,--

 

BR35320MA Bureaustoel Simba
Zwart gestofferde zitting en rugleuning
Schuifzitting
Hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic
In hoogte verstelbare armleggers
Kunststof kruisvoet
Synchroon techniek
Gewichtsregeling
Wielen geschikt voor harde als voor zachte vloer
3 jaar garantie
Conform EN-1335
prijs: € 268,--

BR706ZZ
bureaustoel BR706 zwart
 

Conform EN-1335 norm!
Rug en zit synchroonverstelbaar. Gewichts instelling synchroon. Aluminium gepolijst voetkruis. In hoogte-instelbare lendesteun. Zitting uitschuifbaar (5cm). Zit hoogte verstelbaar (49-62cm). Zitvlak breedte 46,5cm. Totale breedte 58cm met armleggers.
TUV/TNO goedgekeurd, GS en EN 1335 gecertificeerd.
Zitting zwart stof, rug zwart netwave.
Normale prijs € 370,-
Speciale aanbieding: € 299,--

BR707ZZ Bureaustoel NPR
In hoogte verstelbare gestoffeerde rug
In diepte verstelbare lendensteun
Gestoffeerde comfort zitting
In hoogte, breedte (36 - 51 cm) en diepte verstelbare ergonomische rechte 4D armleggers
Armleggers voorzien van in diepte instelbare brede PU opdek met slider
Donati Tension Synchroonmechaniek met gewichtsregeling
Schuifzitting 10 cm instelbaar
Chroom onderstel
Multifunctionele wielen
Arbo norm NPR-1813
prijs € 388,-

BR706WZ bureaustoel BR706 wit
Conform EN-1335 norm!
Rug en zit synchroonverstelbaar. Gewichts instelling synchroon. Aluminium gepolijst voetkruis. In hoogte-instelbare lendesteun. Zitting uitschuifbaar (5cm). Zit hoogte verstelbaar (49-62cm). Zitvlak breedte 46,5cm. Totale breedte 58cm met armleggers.
TUV/TNO goedgekeurd, GS en EN 1335 gecertificeerd.
Zitting zwart stof, rug wit netwave.
prijs € 370,-

Be Fine 6402
De Be Fine is de perfecte stoel voor de prijsbewuste klant. De Be Fine voelt goed, oogt goed en is goed voor je portemonnee. De organisch vormgegeven stoel waarvan de rug voorzien is van een geïntegreerde lendesteun past in ieder interieur. Voor 95% van de mensen binnen een organisatie zit deze stoel comfortabel en is hij goed in te stellen. De stoel geeft optimale steun in iedere zithouding als de gewichtsinstelling op de juiste tegendruk is ingesteld.De stoel is genormeerd volgens de NEN-EN-1335.
Onderstel:
Wielen volgens de EN-DIN-12529 norm. Kunststof voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA X5.1 no.8 norm. Zithoogte verstelling van 40-53 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer.
Zitting:Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. Synchroon zitmechaniek met negatieve zithoek instelling. Zit diepte verstelling van 6 cm. Semi automatische gewichtsinstelling. Rug: Ergonomisch vormgegeven 3D netweave rug. Geïntegreerde in hoogte verstelbare lendensteun. Veiligheidsblokkering. 

Opties :
Diverse soorten armleggers
3D gekleurde netweave.
Beklede netweave rug.
Gasveren voor diverse zit hoogtes.
Voetenring.
Aluminium gepolijst voetenkruis.
Zacht geremde wielen.

Prijs vanaf € 307,--


Be Sure 100 2477
De Be Sure is een echte allemansvriend. Feitelijk de Be Proud maar dan voorzien van een gepolsterde en gestoffeerde rugleuning en dus niet voorzien van een 3D netweave rugleuning. Voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie is de Be Sure perfect in te stellen. De stoel geeft optimale steun in iedere zithouding en stimuleert daardoor dynamisch zitten . De stoel past zich aan de gebruiker aan en niet andersom.De stoel is genormeerd volgens de NEN-EN-1335 en NPR-1813. onderstel: Wielen volgens de EN-DIN-12529 norm. Kunststof voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA X5.1 no.8 norm. Zit hoogte verstelling van 40-53 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer. Zitting: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. Synchroon zit mechaniek met negatieve zithoek instelling. Zit diepte verstelling van 10 cm. Semi automatische gewichtsinstelling. Rug: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. Rug in hoogte verstelbaar. Ergonomisch vormgegeven rug. Veiligheidsblokkering. 

Opties :
Diverse soorten armleggers
Gasveren voor diverse zit hoogtes.

Voetenring.
Aluminium gepolijst voetenkruis.
Zacht geremde wielen.

 Prijs vanaf €375,--

Be Proud 200 2513
De Be Proud 200 is de ultieme projectstoel die zich moeiteloos aanpast aan ieder interieur en aan iedere gebruiker. Voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie is deze stoel perfect in te stellen. De stoel geeft optimale steun in iedere zithouding en stimuleert daardoor dynamisch zitten. De stoel past zich aan de gebruiker aan en niet andersom! De Be Proud wordt duurzaam geproduceerd en de gebruikte onderdelen bestaan voornamelijk uit gerecycled aluminium en gerecycled polypropyleen. De toegepaste en tevens gemakkelijk vervangbare stoffen nemen wij af van de bekende Europese marktleiders die net als wij milieu hoog in het vaandel hebben staan. De stoel nemen wij na de economische levensduur graag terug om te demonteren en alle onderdelen te recyclen of een tweede leven te kunnen geven. De stoel is genormeerd volgens de NEN-EN-1335 en 1813-NPR (model 200). Onderstel: Wielen volgens de EN-DIN-12529 norm. Kunststof voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA X5.1 no.8 norm. Zithoogteverstelling van 40-53 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer. (model 100). Zithoogteverstelling van 41-55 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer. (model 200) Zitting: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. Synchroon zitmechaniek met negatieve zithoek instelling. Zitdiepteverstelling van 10 cm. Semi automatische gewichtsinstelling. Rug: Ergonomisch vormgegeven 3D netweave rug. Geïntegreerde lendensteun. Veiligheidsblokkerin
g.

Opties :
3D gekleurde netweave rug.
Gebreide netweave rug met in diepte verstelbare lendensteun.
Beklede netweave rug.
Neksteun.
Gasveren voor diverse zithoogtes.
Voetenring
Aluminium gepolijst voetenkruis.

 Prijs vanaf € 478,--

Be Proud 300 Off White 2713
De Be Proud  300 is de Off-White versie van de Be Proud 200 lijn. Ook deze stoel past zich moeiteloos aan in ieder interieur en aan iedere gebruiker. Een echte allemansvriend die voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie perfect in te stellen is. De stoel geeft een optimale steun in iedere zithouding en introduceert daardoor dynamisch zitten op een manier dat de stoel zich aanpast aan de gebruiker en niet andersom! De Be Proud wordt duurzaam geproduceerd en de gebruikte onderdelen bestaan uit voornamelijk gerecycleerd aluminium en gerecycled PP. De toegepaste en tevens gemakkelijk vervangbare stoffen nemen wij af van de bekende Europese marktleiders die net als wij milieu hoog in het vaandel hebben staan. De stoel nemen wij na de economische levensduur graag terug om te demonteren en zodoende alle onderdelen te recycleren of een tweede leven te kunnen geven. De stoel is genormeerd volgens de NEN-EN-1335 en NPR-1813. Onderstel: Mutifunctionele wielen volgens de EN-DIN-12529 norm. Aluminium gepolijst voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA X5.1 no.8 norm. Zithoogteverstelling van 41-55 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer. Zitting: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. Synchroon zitmechaniek met negatieve zithoek instelling. Zitdiepteverstelling van 10 cm. Semi automatische gewichtsinstelling. Rug: Off-white frame. Ergonomisch vormgegeven 3D zwarte of witte netweave rug. Geïntegreerde lendensteun. Veiligheidsblokkering.
Opties :
3D gekleurde netweave.
Gebreide netweave rug met in diepe verstelbare lendensteun.
Special Web netweave.
Beklede netweave.
Gasveren voor diverse zithoogtes.
Aluminium RAL7035 voetenkruis.

 Prijs vanaf €566,--

Be Noble 3502
De Be Noble is een tijdloze stoel die zit als een maatkostuum. Een elegante en intelligente stoel met een tijdloze vormgeving. Het is een stoel die zeer goed persoonlijk in te stellen is waardoor deze voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie inzetbaar is. De stoel geeft een stevige, actieve zithouding. Door de eenvoudige bediening van alle knoppen is de stoel als een maatkostuum individueel te optimaliseren. De Be Noble wordt duurzaam geproduceerd en de gebruikte onderdelen bestaan voornamelijk uit gerecycled aluminium en gerecycled PP. De toegepaste en tevens gemakkelijk vervangbare stoffen nemen wij af van de bekende Europese marktleiders die net als wij milieu hoog in het vaandel hebben staan. De stoel nemen wij na de economische levensduur graag terug om te demonteren en  alle onderdelen te recyclen of een tweede leven te kunnen geven. De stoel is genormeerd volgens de NEN-EN-1335. Onderstel: Wielen volgens de EN-DIN-12529 norm. Kunststof voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA X5.1 no.8 norm. Zithoogteverstelling van 40-53 cm d.m.v. EN-DIN-4551 geteste veilige gasveer. Zitting: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk. A-Synchroon zitmechaniek. Zitdiepteverstelling van 7 cm. Gewichtsinstelling Rug: Diverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk Rug in hoogte verstelbaar. Ergonomisch vormgegeven rug. Veiligheidsblokkering.

Opties :
Extra hoge rug voorzien van geïntegreerde hoofdsteun.
Gasveren voor diverse zithoogtes.
Aluminium gepolijst voetenkruis.

 Prijs vanaf € 436,--

1813/03ZW Gouda
De Gouda bureaustoel voldoet aan alle NEN-EN-1335 en NPR-1813 eisen. Een aantal van deze eisen zijn: zithoogte verstelbaar, zit diepte verstelbaar, armsteun in hoogte verstelbaar, afstand tussen de armleggers verstelbaar,
 
Onderstel:
ŒWielen volgens de EN-DIN-12529 norm.
ŒZwart kunststof voetenkruis volgens de ANSI/BIFMA
X5.1 no.8 norm.
ŒZithoogteverstelling d.m.v. EN-DIN-4551 geteste
veilige gasveer.
Zitting:
ŒDiverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk.
ŒSynchroon zitsysteem met negatieve zitneig.
ŒStandaard zitdiepteverstelling van 10 cm.
ŒGewichtsinstelling.
Rug:
ŒDiverse kleuren en kwaliteiten stof mogelijk.
ŒRug in hoogte verstelbaar.
ŒErgonomisch vormgegeven rug.
ŒVeiligheidsblokkering.
Armleggers:
Œ4-D armleggers (03ZW) in hoogte,breedte,diepte
en hoek verstelbaar met een hard kunststof
opdek en een zwarte kunststof beugel.
v.a. prijs € 440,-

BR777NPR
bureaustoel BR777 NPR
Design bureaustoel met
volledige NPR 1813 en EN 1335  TNO goedkeuring. Netwave rugleuning in zwart, zwart stoffen zitting, zitdiepte instelling 10 cm, in hoogte en diepte verstelbare lendesteun, royale verstelbare armleggers met zachte opdek, chroom voetkruis.
prijs: € 445,--

BRVDF1  Bureaustoel Manager leer
Zwart leer. Alu gepolijst voetenkruis. Zit diepte verstelling. Zithoogte verstelling Synchroon mechaniek met zit-
neiginstelling.
GewichtsinstellingIn hoogte instelbare armleuningen

prijs: € 595,--

Directiestoel Laren (Bèta)
3502H/LEDZW/23ZW/053M

Zwart leer. Chroom voetkruis. Zithoogte verstelling. Rug in hoogte verstelbaar. Zitdiepte verstelling. Gewichtsinstelling. A-synchroon zit systeem, 4D armleggers volledig instelbaar

Volledig conform NEN-EN 1335 norm.

prijs € 803,--

De Solo

met de nieuwe solo komt er meer beweging in kantoor. zitten en staan gecombineerd.
de SOLO is een complete nieuwe ontwikkeling, de basis van de gezondheidsbevorderende technologie is de bewezen Ergo Balance Techniek die zowel in de voet als onder de zitting is gemonteerd.
de verschillende leverbare hoogtes maken hem goed inzetbaar als bijzet krukje voor een korte bespreking of als zit/sta hulp bij uw zit/sta werkplek.

de solo is leverbaar in 6 aantrekkelijke kleuren.

prijs € 396,--

Bureaustoel ECO1050EB
Ergo Balance-synchroonmechaniek zijdelingse “snelverstel” voor veerkracht instelling op lichaamsgewicht. Optioneel Ergo Balance bewegingsmodule op gewicht instelbaar en nagenoeg te blokkeren ( EB plus). Zitdiepte instelling, Zitneig instelling, Rughoogte instelbaar, Zithoogte instelbaar d.m.v. veiligheidsgasveer, Kunststof voetkruis zwart, Dubbele harde wielen (standaard), eventueel zachte wielen. DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

prijs vanaf € 701,- incl armleggers en airplus

Bureaustoel XP4020EB
Ergo Balance-synchroonmechaniek zijdelingse “snelverstel” voor veerkracht instelling op lichaamsgewicht.Optioneel Ergo Balance bewegingsmodule op gewicht instelbaar en nagenoeg te blokkeren ( EB plus).Zitdiepte instelling.Zitneig instelling.Rughoogte instelbaar.Zithoogte instelbaar d.m.v. veiligheidsgasveer.Aluminium gepolijst voetenkruis.Dubbele harde wielen (standaard), eventueel zachte wielen.DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

prijs vanaf € 857,-- incl armleggers

Bureaustoel XP4015-S1
M
et S1 Comfort synchroon mechaniek. Middelhoge rugleuning in hoogte verstelbare 103-123 cm
Alleen leverbaar in stofgroep 0 Bondai. Zijdelingse draaiknop voor tegendruk op gewichtsinstellingS1 mechaniek standaard met zitdiepte instelling Zithoogte instelbaar d.m.v. veiligheidsgasveer Kunststof voetkruis, zwart, Dubbele harde wielen (standaard), eventueel zachte wielen DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office. 5 jaar garantie

prijs  € 595,-- incl armleggers

Bureaustoel XP4015EB
rgo Balance-synchroonmechaniek zijdelingse “snelverstel” voor veerkracht instelling op lichaamsgewicht.Optioneel Ergo Balance bewegingsmodule op gewicht instelbaar en nagenoeg te blokkeren ( EB plus). Zitdiepte instelling. Zitneig instelling. Rughoogte instelbaar.Zithoogte instelbaar d.m.v. veiligheidsgasveer. Aluminium gepolijst voetenkruis. Dubbele harde wielen (standaard), eventueel zachte wielen.DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office. 

prijs  € 856,-- incl armleggers

BR02005ws softwielen bureaustoel tbv hardevloer
Speciale set van 5 wielen voor harde vloeren. Pen 11mm, Set van 5 stuks, 50mm doorsnee

prijs: € 17,-- (set 5 stuks)

BRmf60mm softwielen bureaustoel tbv hardevloer
Speciale set van 5 wielen voor harde vloeren, Pen 11mm, 65mm doorsnee.
prijs: € 19,-- (set 5 stuks)

BR04051MA vergaderstoel
Verchroomd slede frame, Met verchroomde armleggers, Stoffen zitting en rug in de kleur zwart.
prijs: €158,--

BR669806c vergaderstoel
Verchroomd slede model, Kunstlederen zitting, Verkrijgbaar in zwart of wit
.
prijs: €178,--

 

BR04302ma vergaderstoel
Verrijdbare fauteuil in zwart kunstleder, Mooie vergaderstoel met hoge rug.
prijs: €199,--

BRPQMARCO vergaderstoel
Verrijdbare fauteuil in zwart kunstleder, Mooie vergaderstoel met hoge rug.
prijs: €238,--

BR04802MA vergaderstoel
Zeer comfortabele sledestoel met armleggers, Verchroomde slede, Keuze uit zwarte stoffen of kunstlederen bekleding
zwarte stoffering
prijs: €199,--
zwart leatherlook
prijs: €215,--

BRtalithama
Mooie vergaderstoel in zwart kunstleder, Met verchroomd slede frame en armleggers.  zwart leatherlook.
prijs: €260,--

RICKY
Ricky is een modern vormgegeven sledeframe fauteuil welke multifunctioneel ingezet kan worden. De stoel heeft een zwart, metalen slede frame welke is voorzien van authentieke bakelieten armleggers. Het geheel is gestoffeerd in kunstleder en voorzien van anti-kanteldopjes aan de voorzijde. verkrijgbaar in cognac en grijs.
prijs: €198,--

DELTA
De Delta is klassieker. Een chroom sledeframe. Zowel de rugleuning als de armsteunen zijn bekleed met tuigleder.
verkrijbaar in wit en zwart

prijs: €106,--

BR35702ma vergaderstoel
Standaard voorzien van verchroomd slede frame, Met armleggers, Stoffen zitting en netwave rug in de kleur zwart, Uitstekend te combineren met de bureaustoel BR706ZZ.
zwart stof            prijs: €269,--
zwart pvc leder  prijs: €289,--

S10 vergader-/ bijzetstoel
De S10 is een krachtig, stijlvol en toch comfotabele ergonomische vergader-/bijzetstoel. Rug en zitting gestofferd, achterzijde rug voorzien van kunststof kap, standaard chroom onderstel en stapelbaar. In diverse kleuren leverbaar
optie:
achter zijde gestoffeerd

prijs vanaf € 178,--

BR04106LT
Ronde kruk laag model
In hoogte verstelbaar van 39 tot 52 cm. PU-kunststof zitting. Zwarte kruisvoet. Werkbladhoogte: 69-85 cm

prijs: € 88,--

BR04105HT
Ronde kruk hoog model
In hoogte verstelbaar van 53 tot 79 cm. PU-kunststof zitting, Met voetring. Zwarte kruisvoet met glijdoppen. Werkbladhoogte: 84-109 cm.

prijs: € 104,--

BR04104ZS
Zadel werkstoel
Verrijdbare werkstoel zadel model. In hoogte verstelbaar van 43 tot 54 cm. Zithoek verstelling. PU-kunststof zitting. Zwarte kruisvoet. Werkbladhoogte: 69-85cm.

prijs: € 140,--

BR04103WS
Multifunctionele werkstoel
Met hoogwaardig polyurethaan zitting en rug, Hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic van 58 tot 79 cm. Voetring in hoogte verstelbaar. Rug in hoogte te verstellen, van voor naar achteren en onder een hoek te plaatsen, Chroom onderstel met zwarte kruisvoet
prijs: € 180,--

Style 4412

Style 4412-4413
De stoel Style is een mooie kantinestoel met een uniek design slede frame. U heeft de keuze uit 16 verschillende stijlvolle kleuren. Standaard wordt de stoel geleverd zonder armleuningen. De stoel is voorzien van een slijtvaste stof zodat de stoel geschikt is voor dagelijks gebruik. Kleuren onderstel: lichtgrijs, zwart, zilver, zilvergrijs hamerslag. Chroom onderstel op aanvraag

Kleuren stof:  diverse, Afm.: zithoogte 47cm, hoogte 82cm , breedte 41cm, diepte 52cm.

prijs 4412  € 92,--
prijs 4413  € 107,--

Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

CS03 Bijzet stoel
Eenvoudige en sterke kantinestoel. Frame met epoxy coating afgewerkt, 2,2 cm rond stalen frame. Beuken houten zitting en rug afgewerkt met transparante lak, hout dikte 0,8 cm. Stoelen zijn stapelbaar (maximaal 15 stoelen per stapel).
Frame is leverbaar in diverse kleuren: grijs (Ral 7035), zwart (Ral 9005) of aluminium (Ral 9006).
prijs €  34,00

 

 

BR04921BST
De Designstoel is een stoel met een moderne uitstraling en een verchroomd metalen frame. de zit-/rugschaal is gemaakt van hoogglans polypropyleen in een koraal structuur. Stapelbaar tot 6 stuks. In de volgende kleuren verkrijgbaar: betongrijs, blauw, geel groen, wit, zand en zwart.
prijs: €102,--

BR427 Bijzet stoel Iso
Zwart metalen frame, zwarte stoffen rug en zitting. Stapelbaar.
prijs: € 39,--

 

BR405 Bijzet stoel Milos
Zwart metalen frame, armleuningen, zwarte stoffen rug en zitting. Stapelbaar.
prijs: € 39,--

 

BR1608. Bijzet stoel Elite
Strak design. Deze stoelen zijn stapelbaar en hebben een flexibele rug. Standaard uitgevoerd met rij-koppeling.
Als optie is er een transportkar leverbaar, stoelen zijn stapelbaar tot 30 stuks. 
kleur: zwart, wit onderstel chroom
prijs: €69,--

 

1608 Transportkar tbv Elite stoelen.
Stapelbaar tot 30 stuks. 
kleur: zwart
prijs: € 119,--

BR419 bijzetstoel
Stevige 4-poot bijzet- vergaderstoel met rond buisframe, gestoffeerde zitting en rug leuning, kunststof armleggers. Stapelbaar.
Stoffering: zwart

BR419Z
Frame: zwart
prijs: € 72,--

BR419C
Frame: chroom
prijs: € 77,-
-

Kantine stoel MX-HPL
De MX is een zwarte kantinestoel waarvan het uiterlijk is gebaseerd op oude schoolstoelen. De stoel is voorzien van een robuust metalen frame. De zit-/rugschaal is gemaakt van multiplex met krasvaste HPL-afwerking. De rugleuning en de zitting zijn gemonteerd met stevige popnagels. De MX is stapelbaar tot 8 stuks. ook verkrijgbaar in het wit.


Prijs € 78,--

BR408. Bijzet sledestoel
Stevige bijzet- vergaderstoel met rond buisframe, gestoffeerde zitting en rug leuning, kunststof armleggers. Stapelbaar tot 5 stuks, chroom slede-onderstel. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Stoffering: zwart, blauw, rood.
prijs: € 99,--

 

Pure 3320
Pure 3321

Pure 3320-3321
Deze stoel is zonder armleggers, zithoogte 46 cm,breedte 49 cm,hoogte 80 cm
vierpoot frame, kuip polypropyleen, voorzien van vloerdoppen
, stapelbaar.Kantinestoelen zijn eindeloos inzetbaar, praktisch en stapelbaar. Doordat er verschillende kleurencombinaties mogelijk zijn, kunt u in iedere ruimte uw eigen sfeer creëren. De stoelen kunnen makkelijk gereinigd kunnen worden.
Kleuren onderstel: lichtgrijs, zwart, zilver, zilvergrijs hamerslag.
kuip kleuren: Antraciet, bordeaux, geel en blauw. Prijs chroom onderstel € 8,-- euro toeslag. Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

prijs  3320 € 26,--
prijs  3321 € 48,--

antraciet
bordeaux rood
blauw

Stoel Napels
Kunststof zitting, Kuip standaard in de kleuren blauw, rood en antraciet. Verchroomd stalen frame 22mm. Stapelbaar (maximaal 20 stuks). Op aanvraag zijn eveneens andere kleuren leverbaar (alleen grote partijen)

prijs € 23,50

DR NO Designstoel
Stoel Dr. NO is inmiddels bekend omdat de adjectieven functioneel en mooi hier perfect samengaan. Heeft geen problemen met thermische extremen; hiervan kunnen er maximaal 4 op elkaar gestapeld worden en de stoel is gekend voor het gemak van de kuipstoel, elegant design, functionaliteit, gemakkelijke reiniging en voor het brede kleurengamma. de materialen en het gebruiksgemak zorgen ervoor dat stoel Dr. NO buiten gebruikt kan worden en ook heel mooi past in hotels, restaurants of bars.Kleuren: Waswit, licht groen, venkelgroen, warm grijs, licht oranje en lavendelgrijs
prijs: € 187,--

Maui Designstoel
Stoel Maui van Vico Magistretti is een enorm veelzijdig ontwerp. De elegante lijn, de soberheid van de kleuren en het gebruiksgemak maken van de Maui-stoel een enorm veelzijdig voorwerp,
De Maui Stoel vormen een familie die rijk is aan vele kleurvarianten en formele varianten, die kunnen voldoen aan specifieke vereisten in gemeenschappelijke ruimtes zoals kantoren, laboratoria,wachtkamers, bars en restaurants, vergader- en conferentieruimtes of aan vereisten voor privéruimtes zoals de eetkamer, de kinderkamer of de studeerkamer.
Het geheel ‘zitgedeelte-rugleuning’ in polyproyleen is vastgemaakt aan een verchroomde stalen structuur. Dankzij het design kunnen er tot 7 Maui-stoelen op elkaar gestapeld worden. De Stoel Maui is beschikbaar met of zonder armsteun in dezelfde kleur als de zitting.
prijs:zonder armleuning € 153,--
prijs: met arm leuning      € 197,--

onderstel zwart
onderstel grijs

Stoel Milaan
Dik multiplex rug en zitting. Dikwandig buisframe. Geëpoxeerd stalen frame, breedte 45cm, hoogte 83cm, rug 20cm hoog. Stapelbaar (maximaal 12 stuks), Het buizenframe is leverbaar in de kleuren licht grijs(Ral 7035) en zwart (Ral9005).

prijs € 23,50

 

 

Pure 3300
Pure 3301

Pure 3300-3301
Dit is een complete stoel die overal op haar plaats is, met een licht aluminium frame, en kunststof  zitting en rugleuning, en is ook met armleggers leverbaar. Zo bepaalt u zelf het uiterlijk van de stoel en de sfeer in de ruimte.
Onderstel leverbaar in epoxykleur zwart, zilver, zilvergrijs hamerslag of lichtgrijs, Tegen meerprijs leverbaar in chroom. Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

prijs  3300 € 37,--
prijs  3301 € 51,--

Pure 3306
Pure 3307

Pure 3306-3307
Dit is een complete stoel die overal op haar plaats is, met een licht aluminium frame, en houten  zitting en rugleuning, en is ook met armleggers leverbaar. Zo bepaalt u zelf het uiterlijk van de stoel en de sfeer in de ruimte.

Onderstel leverbaar in epoxykleur zwart, zilver, zilvergrijs hamerslag of lichtgrijs, Tegen meerprijs leverbaar in chroom. Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

prijs  3306 € 38,--
prijs  3307 € 52,--

Pure 3310
Pure 3311

Pure 3310-3311
Uitvoering: Rugleuning en zitting hout.
Kleuren onderstel: Lichtgrijs, Zwart, Zilver, zilvergrijs hamerslag. Prijs chroom onderstel:  op aanvraag
Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

prijs 3310 € 66,--
prijs 3311 € 80,--

Pure 3314
Pure 3315

Pure 3314-3315
Uitvoering: hoten Rugleuning en zitting gestoffeerd.
Kleuren onderstel: Lichtgrijs, Zwart, Zilver, zilvergrijs hamerslag. Prijs chroom onderstel:  op aanvraag
Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

 

prijs 3314 € 81,--
prijs 3315 € 95,--

Style 4470
Style 4471

Style 4470-4471
Style  is een robuuste stoel . De stoel is met  met een houten zitting.  De stoel kan met een koppeling worden geleverd zodat de stoel ideaal geschikt is voor om in een grote ruimte aan elkaar te plaatsen. Ideaal geschikt als zaalstoel, kantinestoel en/of kerkstoel. uitvoering: geheel blank beuken. Kleuren onderstel: Lichtgrijs, Zwart, Zilver, Grijs hamerslag.  Afm: zithoogte 45cm, hoogte 85cm, breedte 50cm, diepte 58cm. Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

prijs 4470 € 114,--
prijs 4471  € 132,--

Style 4460
Style 4461

Style 4460-4461
Style  is een robuuste stoel . De stoel is met  met een houten zitting.  De stoel kan met een koppeling worden geleverd zodat de stoel ideaal geschikt is voor om in een grote ruimte aan elkaar te plaatsen. Ideaal geschikt als zaalstoel, kantinestoel en/of kerkstoel. uitvoering: geheel blank beuken. Kleuren onderstel: Lichtgrijs, Zwart, Zilver, Grijs hamerslag.  Afm: zithoogte 45cm, hoogte 85cm, breedte 50cm, diepte 58cm. Bij afname van 20 stuks of meer vraag naar onze speciale prijzen.

prijs 4460 € 121,--
prijs 4461  € 140,--

Stoel-082
Volledig van kunststof, Voor zowel binnen als buiten, Lichtgewicht, Hoog stapelbaar, Met vaste armleggers, In de kleuren Wit, Donker antraciet, Rood, Oranje, Groen en Zwart

prijs € 43,--

Stoel-080
Volledig van kunststof, Voor zowel binnen als buiten, Lichtgewicht, Hoog stapelbaar, Zonder armleggers,In de kleuren Wit, Donker antraciet, Groen, Oranje en Rood
prijs € 37,--

BRJIL Design stoel
Stapelbare designstoel. Gemaakt van recyclebaar en kleurecht polypropyleen. Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik door de geranodiseerde poten. Stapelbaar tot 6 stuks. Leverbaar in 8 moderne kleuren.. Op bestelling levertijd ca 3 weken. Wordt gemonteerd geleverd!. Frame kleur aluminium.
In 8 verschillende kleuren leverbaar: ivoor, oranje, rood fel, donkergroen, blauw, pistache, antraciet, grijs.
prijs: € 66,--

BRoil Designstoel
Stapelbare designstoel. Gemaakt van recyclebaar en kleurecht polypropyleen. Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik door de geanodiseerde poten. Stapelbaar tot 4 stuks. Leverbaar in 8 moderne kleuren. Ivoor, oranje, rood, pistache, blauw, antraciet,mokka en lichtgrijs. Op bestelling levertijd ca 3 weken.Wordt gemonteerd geleverd!
prijs: €86,--

BR04920ST Design Barkruk
Stapelbare designbarkruk. Voorzien van chroom frame. Zithoogte: 75cm.. Leverbaar in 4 kleuren; groen, wit, grijs en zwart

prijs: € 126,--

BRW7522 Design barkruk
Stapelbare barkruk. Gemaakt van recyclebaar en kleurecht polypropyleen. Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik door de geanodiseerde aluminium poten. Stapelbaar tot 4 stuks. Leverbaar in 6 moderne kleuren: ivoor, oranje, rood, pistache, blauw en antraciet. Op bestelling levertijd ca 3 weken.Wordt gemonteerd geleverd!

prijs: € 146,--

BR0606BK  Barkruk
Vierkante barkruk 34x34cm. wit/wit of zwart/zwart. Hoogte 80cm

prijs: €123,--

nieuw & z.g.a.n. kantoormeubilair