accessoires

Enkele monitorarm
De monitorarm: de praktische & ergonomische oplossing voor thuis of op kantoor.  Eenvoudig te monteren en in te stellen. De monitor kan door middel van de snel-verstel klem eenvoudig in hoogte versteld worden en dankzij de extensie kunt u diepteverstelling realiseren waardoor u meer flexibiliteit verkrijgt bij het instellen van uw monitorarm.

Kleuren; Wit, Zwart en Aluminium

 • Geschikt voor een monitor van 10-27 inch
 • Handige kantelfunctie
 • In hoogte verstelbaar
 • Meerdere draaipunten
 • Roteerbare kop
 • Diepteverstelling mogelijk
 • Inclusief bureau klembevestiging
 • Kabeldoorvoer mogelijk
 • Eenvoudig te monteren
 • Kleur Zwart
 • VESA maat 75mm x 75mm, 100mm x 100mm
 • Maximaal gewicht tot 8 kg.
 • Kantelbaar naar beneden tot 90°
 • Kantelbaar naar boven tot 90°

VD20EMA prijs: € 79,--

Dubbele monitorarm

De monitorarm: de praktische & ergonomische oplossing voor thuis of op kantoor.  Eenvoudig te monteren en in te stellen.
De monitor kan door middel van de snel-verstel klem eenvoudig in hoogte versteld worden en dankzij de extensie kunt u diepteverstelling realiseren waardoor u meer flexibiliteit verkrijgt bij het instellen van uw monitorarm.

 

Kleuren; Wit, Zwart en Aluminium

 • Geschikt voor 2 monitoren van 10-27 inch
 • In hoogte verstelbaar
 • Meerdere draaipunten
 • Inclusief bureau klembevestiging
 • Kabeldoorvoer mogelijk
 • Eenvoudig te monteren
 • Kleur Zwart
 • VESA maat 75mm x 75mm, 100mm x 100mm
 • Maximaal gewicht tot 8 kg. per monitor.

 

VD20DMA prijs: € 99,--

Infrarood bureauverwarming
Met deze compacte en zelfklevende infrarood verwarming kunt u een bureau verwarmen welke in een koude of moeilijk te verwarmen plaats staat. U kleeft de plaat aan de onderkant van het bureau en stelt de (traploze) dimmer in op de gewenste capaciteit.  Door de straling van de infrarood verwarming zullen uw benen en voeten aangenaam warm worden en zal een comfortabele zone verkregen worden.
Vermogen: regelbaar van 10 – 150 watt.
Voltage: 230 volt
A
fm: 30x60 cm

DU3060INFRA prijs: € 149,--

 

Ergonomische muizen
Als u intensief met de muis werkt, loopt u kans op gezondheidsklachten zoals RSI of CANS. Door repeterende bewegingen kunnen kleine spieren en pezen overbelast raken. En daarnaast vermindert het gebrek aan beweging de doorbloeding vanuit uw nek en schouders. Bij het bedienen van een standaard muis heeft uw hand een onnatuurlijke stand (naar binnen gedraaid) en maakt u kleine, belastende bewegingen vanuit de pols. Dit kan leiden tot overbelasting. Daarom wordt bij intensief muisgebruik geadviseerd om te kiezen voor een ergonomische muis. Er zijn verschillende soorten ergonomische muizen. Wilt u advies ontvangen over welke muis voor u geschikt is, dan kunt u contact met ons opnemen.

R-Go HE Mouse
R-Go HE Mouse draadloos

De R-Go HE Mouse
De HE Mouse Verticale Ergonomische Muis Large heeft een verticale grip die zorgt voor een neutrale, ontspannen stand van hand en pols. U beweegt vanuit de onderarm en niet vanuit uw pols en zo voorkomt u RSI. De muis ligt prettig in de hand, ondersteunt uw pols en vingers.
Unieke kenmerken: Aanpasbare knoppen
U kunt de knoppen van de HE Mouse Large aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Links en rechtshandig verkrijgbaar
RTRGOHE prijs € 49,--

ook draadloos, links en rechtshandig verkrijgbaar
RTRGOHEWL
prijs € 69,--

Ergonomische toetsenborden
Met een ergonomisch toetsenbord voorkomt u computergerelateerde klachten zoals RSI. De vorm van het toetsenbord bepaalt uw werkhouding. Het is belangrijk dat u in een ontspannen en natuurlijke houding kunt typen. Bent u rechtshandig? Gebruik dan een toetsenbord zonder numeriek deel (compact toetsenbord) of waarbij deze aan de linkerzijde is geplaatst. Zo hoeft u niet opzij te reiken naar de muis. Een gesplitst toetsenbord zorgt voor een natuurlijke en ontspannen werkhouding met rechte polsen. Een lasertoetsenbord is toepasbaar bij tablets of op hygiënische werkplekken en kunt u gemakkelijk meenemen.

ergo compact toestenbord wit
ergo compact toestenbord zwart

Smal toetsenbord
Het Ergo Compact toetsenbord is een zeer compact ergonomisch toetsenbord. Bij gelijktijdig gebruik van toetsenbord en muis blijven de handen altijd binnen schouderbreedte. Dit geeft de schouder en elleboog een natuurlijke, ontspannen houding en voorkomt overbelastingsklachten zoals RSI.
Het toetsenbord is dun en heeft een lichte aanslag, wat zorgt voor een platte stand van de polsen en minder spierspanning. U vervoert het Ergo compact toetsenbord eenvoudig waardoor hij ideaal is voor het nieuwe werken.
Het toetsenbord met USB-aansluiting is direct klaar voor gebruik: plug & play!

RTRGOECQYW prijs € 39,--

Voetensteun / voetenbankjeHoogte en kanteling in 4 posities instelbaar d.m.v. uitklapbare steunen. Rubberen antislip bovenlaag voor meer grip, Antislip onderzijde voor goede stabiliteit. Gemaakt van slagvast polystyreen. Plateauformaat 40x30x13,5cm. Leverbaar in de kleur: zwart

VDDO72VG  prijs € 52,--

CPU Houder Breed
Metalen CPU houder. Verstelbaar in de breedte van 7 tot 23 cm en in de hoogte van 31 tot 55,5 cm. Het maximumgewicht dat de CPU-houder kan houden betreft maximaal 30 kilo. Wat betreft de kleuropties is er keus uit de kleuren; aluminium, zwart of wit. Geschikt voor bevestiging aan de onderkant bureaublad.

VD50LUXCPU prijs € 49,--

CPU Houder Smal
Geheel metalen houder, Verstelbaar van 9,5 naar 15,5cm. breed.In hoogte verstelbaar van 33 naar 53,5cm. Voor bevestiging aan de tafelbalk. Hoogte en breedte instelbaar. Leverbaar in zwart of aluminium, voor bevestiging onder kant blad

VD50THNCPU prijs € 39--

Universeel pennenbakje
Universeel pennenbakje. Toepasbaar op zowel rolblokken als standcontainer. Uitschuifbaar van 32 naar 45cm
.

VD32.306 prijs € 14,--

Kabelklem set van 2
Kabelklem te bevestigen onder het bureaublad.
Per set van 2 te bestellen.
Prijs is per set

VDKK1  prijs € 12,--

Vloermat voor gladde vloeren
Vloermat doorzichtig kunststof met antislip. Bespaart de vloer. Uitvoering  voor gladde vloer

VD97373 90x120 cm
prijs  € 58,--

VD97173 120x150 cm
prijs  € 82,--

Vloermat voor tapijt
Vloermat doorzichtig kunststof met antislip. Bespaart de vloerbedekking. Uitvoering voor tapijt

VD97473 90x120 cm
prijs  € 62,--

VD97273 120x150 cm
prijs  € 89,--

Laptopstandaards
Intensief laptopgebruik kan snel leiden tot lichamelijke klachten. Om klachten te voorkomen, wordt geadviseerd om maximaal 2 uur per dag met uw laptop te werken. Met gebruik van een laptopstandaard en los toetsenbord en muis kunt u het beeldscherm op de juiste hoogte instellen. Zo creëert u een ergonomische werkplek en kunt u overbelasting van het lichaam voorkomen. R-Go Tools ontwikkelt laptopstandaards voor een vaste werkplek en flexibele werkplek. U kunt de standaards eenvoudig meenemen.

R-Go riser laptopstandaard

R-Go Riser laptopstandaard
De R-Go Riser Laptopstandaard is een ergonomische laptopstandaard. U kunt de R-Go Riser op 5 verschillende hoogtes instellen. De R-Go Riser Laptopstandaard is een licht en compact model dat u gemakkelijk kunt meenemen en daardoor is hij ideaal voor flexwerkers.
Extra hoog instelbaar
De R-Go Riser Laptopstandaard is een ergonomische laptopstandaard die ook nog eens een uniek design heeft en eenvoudig in gebruik is.

RTRGORISTSI  prijs € 59,--
leverbaar in zwart, wit en zilver

R-GO attachable

R-Go Riser Attachable laptopstandaard
De R-Go Riser Attachable Laptopstandaard is een ergonomische aanvulling op uw laptop. Deze laptopstandaard van vliegtuigaluminium is slechts 1,2 mm dik. Hij brengt uw laptop op gewenste hoogte.
Het ontwerp van de R-Go Riser Attachable Laptopstandaard maakt deze standaard net zo stevig en stabiel als grotere en zwaardere laptopstandaards. In enkele seconden kunt u uw laptop op de gewenste hoogte installeren en net zo gemakkelijk weer invouwen.

RTRGORIATSI prijs € 39,--
leverbaar in zwart, wit en zilver

Evoline Fliptop RVS Push S (3x230V)

De Evoline FlipTop Push zorgt voor alle benodigde aansluitingen zoals stroom, data of video. De geborsteld roestvrij stalen behuizing kan verzonken worden in het blad. De deksel is verstelbaar in verschillende hoeken. Als de kabels zijn verbonden kan de Evoline Fliptop Push dicht gedaan worden en zullen de aansluitingen aan het gezichtveld ontrokken worden. De FlipTop Push beschermd ook tegen stof en vocht. Een elegante oplossing speciaal voor conferentiezalen.

Naast de bekende EVOline modules kan de nieuwe FlipTop Push worden uitgerust met nieuwe uitneembare modules. De nieuwe modules zijn leverbaar met data en multimedia aansluitingen.

Via onderstaande link kunt u de fliptop configurenen naar eigen wensen, indien u wilt bestellen kunt u de bestelnummers aan ons doorgeven.
http://www.evoline.nl/download/EVOline%20prijslijst%202017_03.pdf


Evoline Square 80 RVS (1x230V) (1x USB Charger)
Kabelaansluitingen en doorvoeren zitten vaak standaard op kantoorbureaus. Echter, de standaard opening in het tafelblad kan meer dan een gat met een deksel bieden. Met de EVOline Square80 brengt u een aansluiting voor230V, een USB-oplader en een netwerkpoort aan. Voor het draadloos opladen van een Smart Phone of Tablet is de Square ook leverbaar met de Qi wireless charging.
De deksel is van RVS en de behuizing Van deze Evoline Square 80 is in het Zwart.

Via onderstaande link kunt u de Square 80 configurenen naar eigen wensen, indien u wilt bestellen kunt u de bestelnummers aan ons doorgeven.
http://www.evoline.nl/download/EVOline%20prijslijst%202017_03.pdf

 

Evoline Port ALU (2x230V)( 2x USB lader)
De Evoline Port biedt duidelijkheid op het bureau door simpelweg de storende kabels overbodig te maken. Met één vinger kan hij/of in het bureau of het aanrecht zakken en wanneer nodig weer te voorschijn gehaald worde. Hij verzinkt in het tafelblad. Door de deksel te kantelen is er ruimte om de stroom-, data- en multimedia-kabel naar buiten te laten komen. Optioneel kan de Evoline Port discrete verlicht worden met LED verlichting in het blauw, rood, groen of wit. Het ontwerp werd bekroond met de "red dot award".

Via onderstaande link kunt u de Square 80 configurenen naar eigen wensen, indien u wilt bestellen kunt u de bestelnummers aan ons doorgeven.
http://www.evoline.nl/download/EVOline%20prijslijst%202017_03.pdf

TV423009 Kabeldoorvoerdop
Kabeldoos, afmetingen: Deksel maat Ø 66mm, boormaat Ø 60mm, hoogte 23mmVoorzien van een borstel afsluiting, Montage op elk gewenste plek mogelijk (indien de ruimte onder het blad vrij is)Leverbaar in de kleuren wit gelakt en RVS
prijs: € 19,--

Kabel doorvoerdop
Kunststof kabeldoos, Dekselmaat Ø 72mm, Boormaat Ø 60mm, hoogte 19mm, leverbaar in de kleuren zwart, aluminium en wit.
VD50KDD  prijs: € 8,--

Whiteboard
(diverse afmetingen)
Whiteboard in cc profiel. Wit gelakt stalen oppervlak. Eenvoudig beschrijfbaar en droog uitwisbaar. Magneet houdend

Whiteboard  45x60 cm
VD
28040WB  prijs: € 48,--

Whiteboard 60x90 cm
VD28060WB  prijs: € 72,-

Whiteboard 90x120 cm
VD28100WB  prijs: € 112,--

Whiteboard 100x150 cm
VD28150WB  prijs: € 156,--

Whiteboard 100x200 cm
VD28200WB  prijs: € 196,--

 

 

 

Starterskit Whiteboard
Inhoud bestaat uit: 4 whiteboard markers assorti, 1 magnetische penhouder10 memo-magneten (30mm), 1 magnetische wisser, 10 vel wisserpapier, 1 reinigingsspray van 250ml.

VDSTK  prijs: €57,--

nieuw & z.g.a.n. kantoormeubilair