Printers en Interactieve schermen

xafax logo

Wij  kunnen ook U adviseren op het gebied van Printers en interactieve beeldschermen. Door de unieke samenwerking met Xafax hebben wij veel know-how binnen gehaald op beide gebieden. In onze showroom kunt u de Sharp digitaal  Multifunctioneel fullcolour systeem printers en de Sharp Bigbad werkend zien en uitproberen. De producten kunt u huren of kopen. kom gerust bij ons langs voor meer informatie.

Sharp's nieuwe 60-inch (152,5 cm) BIG PAD, is ontwikkeld om uw boodschap tijdens presentaties en lessen op een krachtige en attractieve manier over te brengen. Dankzij de geïntegreerde touch-functionaliteit kunt u direct op het scherm schrijven. Door de toepassing van de door Sharp gepatenteerde touch-technologie ervaart u het schrijven op een BIG PAD als schrijven op een normaal whiteboard. De BIG PAD is uiterst snel en nauwkeurig. Met de bijgeleverde SHARP Display Connect software deelt u presentaties draadloos met maximaal 50 gebruikers van een PC, tablet of Smartphone. Middels de gratis Touch Display Link App maken deelnemers eenvoudig verbinding met de BIG PAD. Vervolgens kunnen zij bestanden direct delen met de werkgroep en is het voor de deelnemers mogelijk om mee te kijken en zelf notities te maken. Indien de organisator toestemming geeft kunnen gebruikers tevens schrijven op de BIG PAD, of zelfs de volledige controle overnemen.

Koop vanaf € 4440,--
huur  vanaf €     97,-- per maand(incl onderhoud)

Voor fantastische kleuren laten we niets aan het toeval over /This is Why, daarom geven wij prioriteit aan prestaties.
Printen, kopiëren, scannen, faxen en documentverwerking, 26 ppm in zowel zwart-wit als kleur, Papiercapaciteit: standaard 600, max. 3.100 vel, 'Cloud' connectie-opties voor applicaties werkend onder Software as a Service (SaaS), 7.0" kleuren-LCD-display voor eenvoudige bediening plus optioneel toetsenbord, Standaard meervoudige beveiligingsoplossingen voor data- en documentbeveiliging, Optionele, ruimtebesparende inner-finisher en perforatiemodule, Milieuvriendelijk en modern vormgegeven design.

Huur vanaf € 53,-- p/m
Huur vanaf € 29,-- p/m

nieuw & z.g.a.n. kantoormeubilair